Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

Έκκληση Κωστούλα για στήριξη: «Πρέπει να βοηθήσετε. Έχω κι εγώ ένα τέλος»

«Έχω πει ότι αν δεν βρεθεί κάποιος να αναλάβει δε μπορώ να φύγω. Νιώθω δεσμευμένος με αυτή την ομάδα», είπε, μεταξύ άλλων, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ

Κοινοποίηση

Παρόντος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Φώτη Κωστούλα έγινε -την Πέμπτη 4 Ιουλίου- η παρουσίαση της ΠΑΕ και του Δήμου Αγρινίου για τη νέα αγωνιστική σεζόν του Αγρινιώτικου Συλλόγου. Ο κ. Κωστούλας πήρε κι αυτός τον λόγο στην εκδήλωση, απευθύνοντας έκκληση για στήριξη του Συλλόγου, ενώ ζήτησε απ’ τον κόσμο να δώσει δυναμική παρουσία στην εξέδρα και να στηρίζει οικονομικά το Σύλλογο.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, αφού απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους, ευχήθηκε η ομάδα να φτάσει σε μία καλή θέση τη νέα σεζόν και υπερτόνισε την εμπιστοσύνη του στον Γιάννη Πετράκη και τους ποδοσφαιριστές. «Καλές χρονιές δεν είναι μόνο μες το γήπεδο και μόνο οι βαθμοί. Οι καλές χρονιές για τον Παναιτωλικό έχουν να κάνουν με τον κόσμο του. Πρέπει το Αγρίνιο και η Αιτωλοακαρνανία να είναι δίπλα στον Παναιτωλικό. Όχι για μερικά ματς. Μιλάω γενικότερα. Μιλάω για τη συμμετοχή και τη στήριξη του κόσμου με παρουσία στην εξέδρα και οικονομική στήριξη. Θ’ ανοίξουμε ξανά τη μπουτίκ, όπου κάναμε μία καλή ανανέωση», είπε αρχικά.

Photo ©: ΔΕΡΒΙΣΗΣ

Στη συνέχεια, γι’ ακόμη μία φορά, απηύθυνε έκκληση σε επιχειρηματίες της περιοχής να στηρίξουν το εγχείρημα. «Ήρθα στο Αγρίνιο πάλι, είπα να στηρίξω τον Παναιτωλικό για 4-5 χρόνια, να πάρει μπροστά, να βρεθούν 5-10 Αγρινιώτες, Αιτωλοακαρνάνες, οι οποίοι θα έχουν την ίδια ευαισθησία με μένα, ν’ αναλάβουν τον Παναιτωλικό και να συνεχίσουν. Αυτό πίστευα ότι θα γίνει. Η ομάδα ανέβηκε, από εκεί και ύστερα όμως δεν είδα καμία κίνηση, κανένα άτομο δεν έχει έρθει να στηρίξει πραγματικά την ομάδα. Αυτό με στεναχωρεί», τόνισε ο κ. Κωστούλας και συνέχισε:

«Όλο αυτό το ωραίο που ζούμε, θα ήθελα να μπορεί να συνεχίσει από μόνο του, να το συνεχίσουν άλλοι. Και αυτό, για μένα, είναι μία μεγάλη απογοήτευση. Παλιότερα δεν είχαμε καμία μα καμία βοήθεια από πουθενά. Είχαμε μιλήσει με πολιτικούς, αλλά μας θυμόντουσαν στις Εκλογές μόνο, τίποτε άλλο. Εκτός από το τελευταίο διάστημα. Ο σημερινός Δήμαρχος κάνει πολύ καλή δουλειά και μας στηρίζει, έστω και με αυτές τις λίγες καλές κινήσεις που κάνει, έστω με τη βοήθεια που θα προσφέρει να διαμορφώσει τον περιβάλλοντα χώρο της πλατείας του γηπέδου, τους δρόμους κ.λπ. Τον ευχαριστώ γι’ αυτό, που δεν το έχω κάνει ποτέ».

Κλείνοντας, ο ισχυρός άνδρας του Παναιτωλικού είπε: «Πίστευα ότι θα εμφανιστούν κάποιοι άνθρωποι, να κάνουμε μία ομάδα, να βοηθήσουν όλοι από λίγο. Ελάτε να βοηθήσετε, κακά τα ψέματα: Πέρασαν πολλά χρόνια. Πολλά περισσότερα απ’ ότι είχα πιστέψει. Έχω πει ότι αν δεν βρεθεί κάποιος ν’ αναλάβει δε μπορώ να φύγω. Νιώθω δεσμευμένος με αυτή την ομάδα, γιατί θεωρώ ότι είναι απαραίτητη για το Αγρίνιο. Είναι ένα κομμάτι του Αγρινίου. Ξανακάνω μία έκκληση σε όσους θέλουν να συνεισφέρουν σε αυτή την ομάδα κάτι. Όχι μόνο στο οικονομικό. Πρέπει να βοηθήσετε. Έχω κι εγώ ένα τέλος, είτε το θέλουμε είτε όχι. Ελπίζω να αργήσει, αλλά μην το παίρνουμε ως δεδομένο. Βάλτε ένα λιθαράκι κι ετοιμαστείτε να πάρετε στα χέρια σας την ομάδα, η οποία έχει γράψει ιστορία στις ψυχές και στις καρδιές όλων των Αγρινιωτών».

»Φέτος πάμε γερά, να στηρίξουμε όλοι την ομάδα. Ελάτε στο γήπεδο, για να έχουμε μία πολύ καλή αγωνιστική χρονιά».

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: