Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

Εκδήλωση για την υδρόβια ζωή της Λιμνοθάλασσας Αιτωλικού – Μεσολογγίου

Την Δευτέρα 8 Ιουλίου

Κοινοποίηση

Εκδήλωση με θέμα «Η Υδρόβια Ζωή της Λιμνοθάλασσας Αιτωλικού – Μεσολογγίου» διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος «Το Αιτωλικό» και το Τμήμα Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης. Η εκδήλωση, που θα έχει ελεύθερη είσοδο, θα διεξαχθεί στο Μουσείο Αλιείας Αιτωλικού, την Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024 και ώρα 20:30. Την εκδήλωση θ’ ανοίξει ο Περιβαλλοντολόγος Φώτης Περγαντής, όπου θα κάνει μια σύντομη αναφορά στη Λιμνοθάλασσα Αιτωλικού-Μεσολογγίου.

Έπειτα, μέσα από ένα οπτικοακουστικό υλικό που έχει καταγράψει ο Λάμπρος Χαρέλος – Δύτης και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου, θα παρουσιαστεί η υδρόβια ζωή της Λιμνοθάλασσας, με ιδιαίτερη αναφορά στην αποικία του Ιππόκαμπου που ζει σε αυτή. Παράλληλα θα εκτίθονται στο χώρο φωτογραφίες από διάφορα είδη της υδρόβιας ζωής της Λιμνοθάλασσας, από το αρχείο του Λ. Χαρέλου.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: