Εκδηλώσεις για το Μεσογειακό ελαιόλαδο σε Μεσολόγγι και Μύτικα

Στις 8 και 9 Οκτωβρίου οι εκδηλώσεις

Τα ερευνητικά αποτελέσματα και οι καλές πρακτικές του μεσογειακού προγράμματος ARISTOIL πρόκειται να παρουσιαστούν σε δύο εκδηλώσεις στην Αιτωλοακαρνανία, στο πλαίσιο του προγράμματος ARISTOIL PLUS. Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα Διοικητηρίου της Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας, στο Μεσολόγγι (Κύπρου 30) και η δεύτερη το Σάββατο 9 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 στο Μύτικα, στο χώρο του Γυμνασίου Κανδύλας.

Η δράση έχει συντονιστή τον επικεφαλής εταίρο του προγράμματος «ΕΟΕΣ Εύξεινη Πόλη» και στρατηγικούς εταίρους για το έργο στην Ελλάδα, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την Ένωση Νέων Αγροτών Ηλείας, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βιοκαλλιεργητών Αμαλιάδας και Περιχώρων «ΒΙΟΗΛΙΣ», τους Ελαιώνες ΛΙΒΑ A.E.

Τις εκδηλώσεις θα πλαισιώσουν και επαγγελματίες, καθηγητές και ερευνητές του χώρου του Μεσογειακού Ελαιόλαδου. Το έργο είναι συγχρηματοδοτούμενο απ’ το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), μέσω του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας InterregMed.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος