Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

Εκατοντάδες μικροί αθλητές στους 3ους παιδικούς αγώνες στίβου «Run & Smile»

Οι αγώνες ήταν αφιερωμένοι στον Σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματική νόσο «ΦΛΟΓΑ»

Κοινοποίηση

Εκατοντάδες μικροί αθλητές «πλημμύρισαν» το στίβο του ΔΑΚ Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης» για τους 3ους Παιδικούς Αγώνες Στίβου «Run & Smile», που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 11 Μαΐου. Αγωνίστηκαν με χαρά αναδεικνύοντας το πνεύμα της ευγενούς άμιλλας και προπαντός το μεγαλείο του αθλητισμού, αφού οι αγώνες ήταν αφιερωμένοι στον Σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματική νόσο «ΦΛΟΓΑ».

Η διοργάνωση ήταν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Αγρινίου. Παράλληλα με τους αγώνες ο ΓΑΣ Αγρινίου βράβευσε τους αθλητές του, που διακρίθηκαν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, τους προπονητές τους και τους χορηγούς των αγώνων.

Τους αγώνες τίμησε με την παρουσία του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αγρινίου Χρήστος Ζαρκαβέλης.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: