Εκατοντάδες κόσμου στη συναυλία της Μαρίζας Ρίζου στη Ναύπακτο

Μία όμορφη μελωδική βραδιά

Εκατοντάδες κόσμου βρέθηκαν στη συναυλία της Μαρίζας Ρίζου στη Ναύπακτο, την Τετάρτη 3 Αυγούστου, που διοργάνωσε ο Τομέας Πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπακτίας. Η Μαρίζα Ρίζου, μία από τις πιο ταλαντούχες καλλιτέχνιδες της γενιάς της, κατάφερε να ξεσηκώσει τους ακροατές της σε μία συναυλία με έμπνευση και τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, παλιότερα, καινούρια, πρωτότυπες διασκευές, πρόζα, ενέργεια, κέφι και διάδραση.

Ήταν μία όμορφη μελωδική βραδιά. Το κοινό καλωσόρισε με ομιλία της η Περιφερειακή Σύμβουλος Αμαλία Βούλγαρη, ενώ ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης απέδωσε χαιρετισμό στην εξαίρετη καλλιτέχνιδα.

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού Νικόλαο Κοροβέση, «η εν λόγω συναυλία εντάσσεται στο πλαίσιο του βασικού στόχου του Τομέα Πολιτισμού της ΠΔΕ που είναι πρώτιστα η πολιτιστική αφύπνιση των πολιτών μέσα από την πραγματοποίηση εκδηλώσεων και καλλιτεχνικών project, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να ψυχαγωγηθούν, να καλλιεργήσουν την αισθητική τους, να συνδεθούν με το νόημα κάθε μορφή τέχνης και να ενισχύσουν παράλληλα τους κοινωνικούς τους δεσμούς».

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Ετικέτες