Με μεγάλη συμμετοχή ο Λαϊκός Αγώνας Δρόμου

Με μεγαλύτερη συμμετοχή από κάθε άλλη φορά πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου ο Λαϊκός Αγώνας Δρόμου «Άγιος Αρτέμιος» που διοργάνωσε για 9η χρονιά η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών.

“Η χαρά μας είναι μεγάλη γιατί κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας, αλλά και άνθρωποι από άλλα μέρη της πατρίδας μας έρχονται για να συμμετέχουν στον Αγώνα μας. Η μεγαλύτερη όμως χαρά μας είναι, που όλο και περισσότεροι μικροί μαθητές περιμένουν κάθε χρόνο πότε θα γίνει ο αγώνας μας, για να έρθουν να τρέξουν.” αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Τοπική Διοίκηση.

Η απειλή της βροχής την Κυριακή προκάλεσε αρχικά ανησυχία για την προσέλευση των συμμετεχόντων. Ωστόσο στον αγώνα συμμετείχαν εν τέλει αρκετές εκατοντάδες δρομέων. Στον αγώνα των 5 χλμ. οι εγγραφές ξεπέρασαν τις 450, ενώ στον αγώνα των 1.000 μ. έφτασαν τις 400.

Οι νικητές

Οι πρώτοι σε όλες τις κατηγορίες στον αγώνα των 5χλμ. είναι.

1ος Νικητής Σταμούλης Κωνσταντίνος Γ. Ε. Αγρινίου.
2ος Νικητής Ματσούκας Ιωάννης Γ.Ε. Αγρινίου.
3ος Νικητής Δρόσος Γεώργιος Ι.Ρ.Α Αχαΐας.

1η Νικήτρια Νικολοπούλου Ελένη Γ. Ε. Αγρινίου
2η Νικήτρια Τζαλοκώστα Δήμητρα Ανεξάρτητη.
3η Νικήτρια Μαραγιάννη Χριστίνα Σ.Δ.Υ. Αγρινίου

1ος Εν ενεργεία αστυνομικός Γραμμένος Γεώργιος Ι.Ρ.Α Αχαΐας
1ος Εν αποστρατεία αστυνομικός Καψάλης Θωμάς Ι.Ρ.Α Ακαρνανίας.
1ος αστυνομικός Δ.Α Ακαρνανίας Στάμος Νικόλαος Ι.Ρ.Α Ακαρνανίας.

Ειδική βράβευση έγινε στον αστυνομικό της Δ.Α. Ακαρνανίας Κορδάτο Γεράσιμο, ο οποίος παρότι έχει ένα ακρωτηριασμένο κάτω άκρο συμμετέχει κάθε χρόνο στον αγώνα και αποτελεί παράδειγμα για όλους, με την δύναμη της θέλησης για ζωή.

Για τα πλήρη αποτελέσματα του αγώνα των 5χλμ. οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον ιστότοπο www.ftt.gr.

Και φοιτητές στον αγώνα

Στον Αγώνα συμμετείχε και η Φοιτητική Ομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας Πανεπιστημίου Πατρών τμημάτων Αγρινίου (ΦΟΕΑΠΠΑ). Οι εθελοντές που παραβρέθηκαν, Λουλουδίτσα Συβρίδου, Δανάη Πίτσιλη, Μαριάννα Καποτά και Μανώλη Κορνελάκη βοήθησαν στην διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων με στόχο την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και τη διατήρηση ασφάλειας των αθλητών!

Μάλιστα, η ομάδα εκπροσωπήθηκε επάξια στο αγωνιστικό κομμάτι από τον Αχιλλέα Θεοδωράκη, ο οποίος έτρεξε στη κατηγορία 5χλμ. και κατάφερε να ξεπεράσει το 80% των συμμετεχόντων.

“Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Δημοσθένη Ταμπακέλη για την άριστη και μεθοδική προστασία της διοργάνωσης. Αίσθημα χαράς και ευτυχίας απ’ όλα τα μέλη που πρόσφεραν και συμμετείχαν στην δράση” αναφέρει σχετικά ο υπεύθυνος της ομάδας, Κωνσταντίνος Μάντζιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ