Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Είναι νωρίς για γκρίνια

Κοινοποίηση

xavos

Έπειτα από την επίτευξη της ανόδου για τον Παναιτωλικό, βασικό θέμα συζήτησης στο Αγρίνιο αποτελούν οι μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού, αλλά και το πώς θα πρέπει να κινηθεί η ομάδα σε αυτό τον τομέα, ενόψει Superleague.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ήδη ακούγονται πολλά για το πώς πρέπει να κινηθεί ο «Τίτορμος», σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, καθώς στην Ελλάδα η θέση του προπονητή ή το δεξί χέρι κάποιου προέδρου που εκτελεί χρέη τεχνικού διευθυντή, αποτελούν τα επαγγέλματα που θα ήθελαν να ασκούν το 90% όσων παρακολουθούν ποδόσφαιρο (και το Αγρίνιο φυσικά δεν αποτελεί εξαίρεση).

Είναι λογικό μετά από μία τόσο ανεπιτυχή χρονιά στη μεγάλη κατηγορία το 2011-12 και την επιστροφή στην Β’ Εθνική, μετά από έναν (γενικά ομολογουμένως) όχι και τόσο επιτυχημένο μεταγραφικό σχεδιασμό τότε, η πλειοψηφία του κόσμου να είναι επιφυλακτική. Όμως το να έχει αρχίσει από τώρα η γκρίνια για καθυστέρηση στις μεταγραφικές κινήσεις ή ακόμα και για τις επιλογές ορισμένων ποδοσφαιριστών, δεν οδηγεί πουθενά… Και για να είμαστε ειλικρινείς, είναι λίγο άστοχο να μιλάμε για καθυστέρηση στην υλοποίηση κάποιων μεταγραφών, από τη στιγμή που μόλις μπήκαμε στον Ιούλιο και έχουμε ακόμα περίπου δύο εβδομάδες για την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Καλό θα ήταν λοιπόν να αφήσουμε αυτούς τους ανθρώπους που έχουν αναλάβει το έργο του προγραμματισμού και των διαπραγματεύσεων για τη δημιουργία του φετινού ρόστερ των «καναρινιών» να κάνουν τη δουλειά τους και στο τέλος θα κριθούν από τις επιλογές τους. Με το να βγάζουμε όμως βιαστικά συμπεράσματα επειδή δεν είχαμε κάποια ανακοίνωση για 4-5 μέρες, δεν κερδίζουμε τίποτα. Είπαμε, καλές οι συζητήσεις καφενειακού επιπέδου και η ανούσια κριτική, όμως μάλλον έχουμε καταφέρει να αναδείξουμε την γκρίνια σε εθνικό σπορ. Άλλωστε, όπως δείχνουν τα πράγματα έχουν μάθει από τα λάθη τους ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται… Εμείς πάντως, το ελπίζουμε…

Μπάμπης Τσιρώνης
Μπάμπης Τσιρώνης
Γεννημένος στο Αγρίνιο στις 15 Φεβρουαρίου 1992, έγραψε το πρώτο του άρθρο στην εφημερίδα «Αναγγελία» σε ηλικία 16 ετών. Έκτοτε έχει συνεργαστεί με αρκετά τοπικά μέσα και όχι μόνο (εφημερίδες-ραδιόφωνο-ιστοσελίδες) ενώ είναι ανταποκριτής του ΣΠΟΡ FM στο Αγρίνιο.
spot_img

Διαβάστε επίσης: