Εικαστική έκθεση της Ίνας Καραγεώργου στο Κτίριο Χρυσόγελου στο Μεσολόγγι

Την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου τα εγκαίνια

Την έκθεση «Xεριών Εργartρία» της Ινας Καραγεώργου θα εγκαινιάσει στο Κτίριο Χρυσόγελου ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού & Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης, την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου (19:30). Η διοργάνωση της έκθεσης από την Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας έχει στόχο ν’ αναδείξει ένα πρωτότυπο εικαστικό έργο, αλλά και να συμβάλλει στη μεγιστοποίηση του Πολιτιστικού αποτυπώματος, συνδυάζοντας καινοτομία και ποιότητα. Αποστολή της είναι να προβάλει και ν’ αναδείξει την πολιτιστική κληρονομιά, ενισχύοντας την αισθητική παιδεία στην τοπική κοινωνία.

Όπως αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης «με ποιοτικές συνεργασίες σκοπεύουμε να αναδείξουμε κάθε πολιτιστική πτυχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Η έκθεση της Ίνας Καραγέωργου αποτελεί το επισφράγισμα της πρόθεσης του Τομέα Πολιτισμού να δώσει βήμα στους καλλιτέχνες να εκφραστούν».

Η παρουσίαση της έκθεσης θα γίνει από τη συνεργάτιδα του Τομέα Πολιτισμού Αιτωλοακαρνανίας Σοφία Λαναρά, η αφήγηση απ’ τον εκπαιδευτικό Δημήτριο Δραγκανά, η μουσική επιμέλεια απ’ το μουσικό Δημήτριο Μανωλάτο και την ομάδα του.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως 31 Μαρτίου 2022 και θα λειτουργεί τις καθημερινές, Δευτέρα έως Παρασκευή, όπως και Κυριακή κατά τις ώρες 10:30-13:30, με την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων του ΕΟΔΥ.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Ετικέτες