Εγκαινίασε το Εκλογικό του Κέντρο στο Αγρίνιο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Σπύρος Σκιαδαρέσης

Παρουσία του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Σπυρόπουλου

Παρουσία του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής Ανδρέα Σπυρόπουλου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού «Νέα Δυτική Ελλάδα – Ενωμένοι Μπορούμε», στο Αγρίνιο το απόγευμα της Τρίτης (19/9). «Χτίζουμε όλοι μαζί μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες. Το ΠΑΣΟΚ έκανε μία επιλογή. Να στηρίξει έναν άνθρωπο νέο, άφθαρτο, με όρεξη να δουλέψει σκληρά με όλους τους υποψήφιους για μία αυτοδιοίκηση προς όφελος των πολιτών κι όχι προς όφελος των κομμάτων», σχολίασε αρχικά ο κ. Σπυρόπουλος και απηύθυνε κάλεσμα στήριξης στον Σκιαραδέση, επισημαίνοντας πως «η Περιφέρεια χρειάζεται ανθρώπους που είναι αποφασισμένοι να συγκρουστούν με την κεντρική διοίκηση κι όχι να πηγαίνουν “χέρι- χέρι”».

Ακολούθησε χαιρετισμός απ’ τον επικεφαλής του Συνδυασμού «Δικαίωμα στην Πρόοδο», Γιάννη Λύτρα, ο οποίος εξήρε τον χαρακτήρα και τη δυναμική του υποψήφιου Περιφερειάρχη Σπύρου Σκιαδαρέση, διαμηνύοντας πως «αξίζει να παλέψουμε για να πάρει η παράταξή μας την τύχη της Περιφέρειάς μας στα χέρια της».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Σπύρος Σκιαδαρέσης, ο οποίος έστειλε μήνυμα νίκης. «Στέλνουμε και από το Αγρίνιο μήνυμα νίκης, για μία Νέα Περιφέρεια, με ελπίδα και προοπτική! Με διαφάνεια, εξωστρέφεια και λογοδοσία. Για ισόρροπη ανάπτυξη, κοινωνική συνοχή και αποτελεσματικότητα!» ανέφερε κι επέρριψε ευθύνες στην απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή για στασιμότητα και οπισθοδρόμηση. «Η κοροϊδία έχει τα όρια της. Βάζουμε τέλος στην περίοδο των χαμένων ευκαιριών. Ο αγώνας μας συνεχίζεται και θα ευοδωθεί, γιατί ο σκοπός μας είναι ιερός: Να παραδώσουμε στα παιδιά μας μια περιφέρεια με ποιότητα ζωής και προοπτικές. Δεν θέλουμε να σπαταληθεί άλλη μια πενταετία για να κερδίζουν οι λίγοι αλλά αρεστοί του απερχόμενου Περιφερειάρχη, εις βάρος των πολλών», κατέληξε.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ Χριστίνα Σταρακά, ο πρώην Βουλευτής Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, τ. Αντιπεριφερειάρχες και Δήμαρχοι, ο Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θανάσης Πετρόπουλος, η αν. Τομεάρχης Υγείας Κατερίνα Σολωμού, πολιτευτές, μέλη των Νομαρχιακών Επιτροπών, στελέχη του κόμματος, κ.ά.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος