Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

Εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας «Οι Κρυμμένοι Θησαυροί του τόπου μας»

Κοινοποίηση

ekthesi-krimmenoi-thisauroi

Την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015 και ώρα 19:00 εγκαινιάζεται στην Παλιά Δημοτική Αγορά (Σκαλτσοδήμου 9) η έκθεση «Οι Κρυμμένοι Θησαυροί του τόπου μας» που διοργανώνεται από τους φοιτητές του τμήματος “Διαχείριση Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών” του Πανεπιστημίου Πάτρας, που εδρεύει στο Αγρίνιο.

Η έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο του μαθήματος «Ανάδειξη και Προβολή Πολιτισμικών Αγαθών» και έχει ως στόχο να παρουσιάσει την πολιτιστική κληρονομιά του Δήμου Αγρινίου μέσα από τις φωτογραφίες των κατοίκων και των φοιτητών που σπουδάζουν στον τόπο. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα αναδειχθούν οι τρείς πρώτες φωτογραφίες, οι οποίες θα προκύψουν έπειτα από ψηφοφορία του κοινού.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί:
-Παρουσίαση Ψηφιακών Εφαρμογών στο πλαίσιο του μαθήματος “Μεθοδολογία Παραγωγής Πολιτισμικών Τίτλων” του Επίκουρου Καθηγητή. Γ. Στυλιαρά.
-Ανάδειξη νικητών και απονομή βραβείων από την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Δ. Μονιούδη-Γαβαλά, πρόεδρο του Τμήματος.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό από την Τετάρτη 13 Μαΐου έως τις 17 Μαΐου 2015. Ωράριο: Πέμπτη-Κυριακή 10:00-13:30 και 18:00-20:30. Κυριακή απόγευμα κλειστά
Τηλέφωνο Υπεύθυνης Επικοινωνίας: 6979 630138

Η ιστοσελίδα του διαγωνισμού
Η Σελίδα του διαγωνισμού στο facebook

kammenos5

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: