Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου, 2025

«Έφυγε» ο μηχανικός Νίκος Παππάς – Συλλυπητήρια του ΤΕΕ

Κοινοποίηση

Την απώλεια του μηχανικού Νικόλαου Παππά πενθεί το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας, ο οποίος υπήρξε και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής κατά την περίοδο 1997-2001. Το ΤΕΕ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του 75χρονου, η κηδεία του οποίου θα γίνει στον ΙΝ Ζωοδόχου Πηγής (Μητρόπολη) Αγρινίου, την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΤΕΕ

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας αντιπροσωπεύοντας το σύνολο των Μηχανικών του Νομού εκφράζει την βαθιά της οδύνη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για τον θάνατο του συναδέλφου μας και μέλους της Δ.Ε. του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας 1997-2001, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΠΠΑ .

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.
Κέκελος Παναγιώτης

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Περιεχόμενα άρθρου [hide]

Διαβάστε επίσης: