Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024

Δη.Πε.Θε. Αγρινίου: Αφιέρωμα στον Κωνσταντίνο Χατζόπουλο

Κοινοποίηση

Στις 25 Δεκεμβρίου

Σε μια περίοδο που το «ζωντανό» θέατρο έχει αναστείλει τη λειτουργία του. στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων της Πολιτείας για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού και μέχρι να επιστρέψει στο φυσικό του χώρο, το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Αγρινίου βρίσκει νέους τρόπους να προσεγγίσει το θεατρόφιλο κοινό, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που όλοι βιώνουμε.

Στις 25 Δεκεμβρίου 2020, ώρα 11.00, σε πρώτη ταυτόχρονη μετάδοση από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της πόλης, το Δη.Πε.Θε. θα παρουσιάσει ένα Αφιέρωμα για τον πιο γνωστό συγγραφέα του τόπου μας, τον Κωνσταντίνο Χατζόπουλο, που περιλαμβάνει μια μελέτη της Βαρβάρας Καπώνη με θέμα «Ο Λυρικός Χατζόπουλος» και μια συζήτηση για τη ζωή και το έργο του Αγρινιώτη συγγραφέα με τον φιλόλογο – διδάκτωρα Φιλοσοφίας Χάρη Ταμπάκη. Οργάνωση – αφήγηση: Νίκος Καραγέωργος, απαγγελία ποιημάτων: Κάτια Ζαρκάδα.

Το Δη.Πε.Θε. Αγρινίου έχει ήδη ανακοινώσει το καλλιτεχνικό του πρόγραμμα για την περίοδο 2020-2021 με κάποιες από τις εκδηλώσεις να προβάλλονται μέσω διαδικτύου ή ραδιοφωνικών μεταδόσεων.

Η αλήθεια σίγουρα είναι ότι το «ζωντανό» θέατρο δε μπορεί ν’ αντικατασταθεί από κανένα άλλο μέσο, καθώς η αλληλεπίδραση μεταξύ σκηνής και κοινού είναι πάντα μοναδική, ανεπανάληπτη, γεμάτη από αισθήματα που μόνο μία παράσταση μπορεί να προκαλέσει στον θεατή. Ωστόσο αυτή την περίοδο είναι επιβεβλημένη όσο ποτέ η παρουσία μας με οποιοδήποτε μέσο.

Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί που θα εντάξουν στο πρόγραμμά τους και θα μεταδώσουν ταυτόχρονα το Αφιέρωμα, είναι οι εξής: ΑΧΕΛΩΟΣ 98,4 FM, DYTIKA92,8 FM, ANTENNASTAR 103,5 FM, AGRINIO937 93,7 FM, ARIAFM-RYTMOS 107,4 FM, ENERGYRADIO 94,2FM , Aeras 99,5 Fm και το ΡΑΔΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟ 102,5 FM.

Όποιος άλλος ραδιοφωνικός σταθμός επιθυμεί να συμπεριλάβει το Αφιέρωμα αυτό στο πρόγραμμά του και να συμμετάσχει στην ταυτόχρονη μετάδοση, μπορεί να επικοινωνήσει στο email: [email protected] ή στα τηλ. 26410-21158 & 46452, ώρες γραφείου.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Περιεχόμενα άρθρου

Διαβάστε επίσης: