Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Δύο μετάλλια κατέκτησε ο Νίκος Σταμούλης στο 51ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20

Κοινοποίηση

Μεγαλειώδης εμφάνιση του Αγρινιώτη αθλητή στο 51ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 – Σήκωσε την Ελληνική σημαία ψηλά στην Κωνσταντινούπολη

Διακόσια χρόνια μετά την απελευθέρωση του Βραχωρίου, ο Αγρινιώτης αθλητής Νίκος Σταμούλης, με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας των Εφήβων, σήκωσε ψηλά την Ελληνική σημαία στην Κωνσταντινούπολη, τιμώντας με τον καλύτερο τρόπο την πόλη του και τον Σύλλογό του, τον ΓΑΣ Αγρινίου. Με μια μεγαλειώδη εμφάνιση στο 51ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 στην Κωνσταντινούπολη, ο νεαρός αθλητής κατάφερε να κερδίσει δύο μετάλλια. Το Σάββατο (12/6) στον αγώνα των 5.000 μέτρων στέφθηκε χρυσός βαλκανιονίκης, με χρόνο 14’.47’’, σε μια συγκλονιστική κούρσα, όπου επιβλήθηκε των συναθλητών του, ακολουθώντας υψηλού επιπέδου στρατηγική στα τελευταία 400μ.

Την Κυριακή (13/6) κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στα 3.000μ., δείχνοντας ότι είναι ένας σταθερός αθλητής, που μπορεί ν’ ανταπεξέλθει ακόμη και κάτω από συνθήκες ακραίας κούρασης.

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην οικογένεια Σταμούλη, που επί σειρά ετών αποτελεί τον καλύτερο αθλητικό πρεσβευτή του Αγρινίου σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και φυσικά στον προπονητή των μεγάλων επιτυχιών Μπάμπη Ποσονίδη» σημειώνει σε σχετική ανακοίνωσή του ο Σύλλογος.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: