Δύο ημερίδες ψυχικής ενδυνάμωσης και συμβουλευτικής για ωφελούμενους ΤΕΒΑ

Στο Μεσολόγγι, την Τετάρτη 17 Μαΐου

Σειρά ημερίδων ψυχικής ενδυνάμωσης και συμβουλευτικής διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Κ.Σ της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, στο πλαίσιο υλοποίησης των Συνοδευτικών Μέτρων του ΤΕΒΑ 2015-2016. Απώτερος σκοπός είναι η στήριξη και η καθοδήγηση των ωφελούμενων ΤΕΒΑ, προς τη διασφάλιση μιας καλύτερης ποιότητας ζωής και προαγωγής της ψυχικής τους υγείας. Δύο ημερίδες θα γίνουν στο Μεσολόγγι, την Τετάρτη 17 Μαΐου:

  • Ημερίδα με τίτλο «Ψυχική Ενδυνάμωση – Γονεϊκότητα και παιδιά», με ώρα έναρξης 17:00.
  • Ημερίδα με τίτλο «Συμβουλεύομαι – Ξεπερνάω τις δυσκολίες», με ώρα έναρξης 19:15.

Οι ημερίδες θα λάβουν χώρα στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα, Σταυροπούλου 31, 2ος όροφος).

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι – ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά στο τηλέφωνο: 2611100230, 9:00-17:00 ή μέσω e-mail στο [email protected].

Η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά σχολιάζει σχετικά: «Τα υπάρχοντα προβλήματα και οι συνθήκες αβεβαιότητας και άγχους με τις οποίες ζουν οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, πολλές φορές πολιορκούν την ψυχική τους ανθεκτικότητα και τους αφήνουν εκτεθειμένους σε αισθήματα περιθωριοποίησης, κατωτερότητας και αδιεξόδου. Σκοπός μας, η άμβλυνση των προαναφερθέντων αισθημάτων, η ψυχική ενδυνάμωση και θωράκιση των ωφελούμενων, καθώς και η κινητοποίησή τους. Επιθυμούμε αυτές οι ημερίδες, να γίνουν αρωγός για μια καλύτερη ζωή».

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Ετικέτες