Δυναμική η παρουσία του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στην Freskon 2022

Η Freskon είναι Διεθνής Έκθεση Φρούτων και Λαχανικών

Δυναμικό «παρών» δίνει το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας στην Διεθνή Έκθεση «Freskon 2022», που είναι σε εξέλιξη από τις 12 έως τις 14 Μαΐου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Η Έκθεση Φρούτων & Λαχανικών «Freskon 2022» αποτελεί τη μεγαλύτερη συνάντηση παραγωγών και ομίλων του διεθνούς λιανεμπορίου, αλλά και εγχώριων και ξένων διακινητών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Προβάλλει τα εξαιρετικά φρούτα και λαχανικά της χώρας μας και δημιουργεί ευκαιρίες εμπορικών συνεργασιών στο πλαίσιο B2B επαφών.

Πλήθος κόσμου επισκέπτεται το σύγχρονο εκθεσιακό περίπτερο που εξασφάλισε το Επιμελητήριο (στο Κτίριο 13 – STAND 35), σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, στο μεγαλύτερο Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών της χώρας, δοκιμάζοντας τις γεύσεις της Αιτωλοακαρνανικής γης, γνωρίζοντας τα εκλεκτά Φρούτα και Λαχανικά και πολύ αξιόλογους επιχειρηματίες – μέλη του Επιμελητηρίου.

Εκπρόσωποι της κυβέρνησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Βουλευτές, πολιτευτές, αντιπροσωπείες διεπαγγελματικών οργανώσεων, διοικήσεις Επιμελητηρίων και πλήθος επιχειρηματικού κόσμου τίμησαν με την παρουσία τους το κοινό περίπτερο του Επιμελητηρίου και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος. Οι επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου που συμμετέχουν στο περίπτερο: ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΑΕΒΕ, Α & Ν ΚΑΚΑΖΙΩΤΗΣ Ο.Ε. – Dimitra Fruits, ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΡΧΑΙΑ ΩΛΕΝΕΙΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος