Δήμος Θέρμου: Διαβούλευση για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα

Το αποτέλεσμα της Διαβούλευσης θ’ αξιοποιηθεί για την εξειδίκευση του στρατηγικού σχεδιασμού σε έργα και δράσεις

Την Α’ φάση του έργου εκπόνησης του Επιχειρησιακού του Προγράμματος ολοκλήρωσε ο Δήμος Θέρμου, αποτέλεσμα της οποίας είναι ο Στρατηγικός Σχεδιασμός του Δήμου για την επόμενη χρονική περίοδο, ο οποίος -μάλιστα- υπερψηφίστηκε απ’ το Δημοτικό Συμβούλιο στις 29 Οκτωβρίου. Επόμενο βήμα είναι η Διαβούλευση του Επιχειρησιακού Προγράμματος. Το α’ μέρος του (Στρατηγικός Σχεδιασμός) έχει ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου και είναι προσβάσιμο από όλους.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι πολίτες, επιχειρήσεις και φορείς μπορούν να συμμετέχουν στη διαμόρφωση της επόμενης γενιάς έργων, συμβάλλοντας με τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις τους με τους εξής τρόπους:

  • Μέσω email στο [email protected] μέχρι και την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου.
  • Με τη συμμετοχή τους στη διαδικτυακή ημερίδα διαβούλευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 11.00. Η ημερίδα πραγματοποιείται διαδικτυακά για προληπτικούς λόγους, δεδομένης της επιδείνωσης της εικόνας της πανδημίας Covid-19.

Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα αποτελεί το βασικότερο εργαλείο για την άσκηση του αναπτυξιακού ρόλου ενός Δήμου, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα τοπικά προβλήματα, τους διαθέσιμους πόρους και τις δυνατότητές του ως οργανισμού σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο. Το αποτέλεσμα της Διαβούλευσης θ’ αξιοποιηθεί για την εξειδίκευση του στρατηγικού σχεδιασμού σε έργα και δράσεις.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Ετικέτες