Δήμος Θέρμου: Αντιδήμαρχος Καθαριότητας ο Αθανάσιος Παπαπάνος

Αναλαμβάνει την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου και των Κοινοτήτων – Οι επιπλέον αρμοδιότητές του

Με απόφαση του Δημάρχου Θέρμου Σπύρου Κωνσταντάρα, στις 9 Σεπτεμβρίου 2021, ορίστηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι της Δημοτικής Αρχής. Ο Αθανάσιος Παπαπάνος ορίστηκε Αντιδήμαρχος Καθαριότητας με αντιμισθία και αναλαμβάνει την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου και των Κοινοτήτων, αλλά και το συντονισμό του προσωπικού. Αναλαμβάνει επίσης αρμοδιότητές Παιδείας και Αθλητισμού, του ΚΕΠ, ενώ θα τελεί και τους πολιτικούς γάμους.

Ο κ. Παπαπάνος θα εκπροσωπεί τον Δήμου στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας και θα συνεργάζεται άμεσα με την Αντιπεριφερειάρχη Μαρία Σαλμά, ενώ θα χειρίζεται τέλος τα θέματα σχετικά με την λειτουργία των καταστημάτων, των επιχειρήσεων και του εμπορίου της περιοχής.

Ο Αντιδήμαρχος, σε σχετική του δήλωση, λέει: «Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Θέρμου κ. Σπύρο Κωνσταντάρα για την τιμή και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, επιλέγοντάς με ως Αντιδήμαρχο. Θα προσπαθήσω να φέρω εις πέρας τα καθήκοντά μου κι εύχομαι η παρουσία μου να ενισχύσει την δυναμική του Δήμου μας. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη. Μόνο έτσι γινόμαστε χρήσιμοι για τον τόπο μας».

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Ετικέτες