Δήμος Μεσολογγίου: Προχωρούν αγροτική οδοποιΐα και βιολογικοί καθαρισμοί

Συνάντηση με τον Πέτσα είχε ο Λύρος

Συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα είχε ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Κώστας Λύρος, το μεσημέρι της Δευτέρας 4 Οκτωβρίου. Συζήτησαν για τις προτάσεις που έχει υποβάλλει ο Δήμος στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και τονίστηκε η ανάγκη εγκρίσεων, ώστε να προωθηθούν οι παρεμβάσεις. O κ. Πέτσας διαβεβαίωσε ότι εντός των επομένων ημερών ανακοινώνεται η ένταξη των έργων για την αναβάθμιση του Βιολογικού των Οινιαδών και του Αιτωλικού κι έπεται η ένταξη της πρότασης για την αγροτική οδοποιία.

Άμεσα, λοιπόν, αναμένεται να προχωρήσει η έγκριση δυο έργων που αποτελούν μεγάλη παρέμβαση για τις Δημοτικές Ενότητες Αιτωλικού και Οινιαδών: Η επέκταση και ο εκσυγχρονισμός των Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων Οινιαδών, αλλά και η ταυτόχρονη κατασκευή καταθλιπτικού αγωγού απ’ το Αιτωλικό προς τον Βιολογικό. Καθοριστικής σημασίας είναι και το έργο της αγροτικής οδοποιΐας.

Συζητήθηκαν και πολλά άλλα θέματα, όπως η ανάγκη στήριξης της ΔΕΥΑΜ με τον Δήμαρχο να τονίζει πως «τα προβλήματα πρέπει κάποια στιγμή να πάψουν να ταλανίζουν την λειτουργία της Επιχείρησης».

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος