Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Δήμος Αγρινίου: Απόψε η ομιλία του Κώστα Πιστιόλα στους ετεροδημότες της Αθήνας

Κοινοποίηση

Στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ»

Στην Αθήνα θα βρεθεί σήμερα, Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου και επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» Κώστας Πιστιόλας, προκειμένου να μιλήσει στους ετεροδημότες της πρωτεύουσας. Η ομιλία θα γίνει αργά το απόγευμα της Δευτέρας (25/9), στις 19.30, στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ» (Οδός Πανεπιστημίου 52).

Επαφές με Φορείς είχε ο Πιστιόλας

Εν τω μεταξύ, ο κ. Πιστιόλας είχε τις προηγούμενες ημέρες πολλές επαφές με σημαντικούς Φορείς στον Δήμο Αγρινίου.

Αρχικά συναντήθηκε με το Δ.Σ. της Ένωσης Λογιστών – Φοροτεχνικών Επαγγελματιών, προκειμένου να ενημερωθεί τόσο για το μεγάλο βάρος που έχουν επωμιστεί τα τελευταία χρόνια σε όλη την οικονομική διαδικασία, όσο και την αποτύπωση της εμπορικής και επαγγελματικής δραστηριότητας όπως την αντιλαμβάνονται οι λογιστές στο σύνολό τους.

Επόμενη συνάντηση ήταν με το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, όπου συζητήθηκαν όλα όσα απασχολούν τον εμπορικό κόσμο και τρέχοντα ζητήματα όπως η ακρίβεια, οι αλλαγές στην φορολογική πολιτική, το νέο εργασιακό νομοσχέδιο και όσα επηρεάζουν την οικονομική δυνατότητα των δημοτών και των επισκεπτών της πόλης. Υπήρξε δέσμευση για συνέχιση των επαφών και την κοινή προσπάθεια εξεύρεσης λύσης στα χρόνια προβλήματα της αγοράς του Αγρινίου, όπως είναι το κυκλοφοριακό, η καθαριότητα σε κάποιες περιοχές, η αναζωογόνηση των γειτονιών, τα κίνητρα που μπορεί να δώσει ο Δήμος με τη δημιουργία κλειστής δημοτικής αγοράς, την πάταξη του παραεμπορίου κ.α.

Η τρίτη συνάντηση έγινε στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, παρουσία του Προέδρου Παναγιώτη Τσιχριτζή και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο Κώστας Πιστιόλας άκουσε προσεκτικά επιχειρηματίες και επαγγελματίες, έχοντας άλλωστε γνώση για τον θεσμό από την ενασχόλησή του κατά το παρελθόν. Η εικόνα που εξέλαβε είναι πολλών δυνατοτήτων για τις επιχειρήσεις της περιοχής, αλλά και προβληματισμού για μια σειρά από ζητήματα που αποτελούν χρόνια τροχοπέδη στο «επιχειρείν». Κοινή συνισταμένη, σε κάθε περίπτωση, ήταν το γεγονός ότι ο Δήμος Αγρινίου οφείλει να παίξει πιο ενεργό και πιο καθοριστικό ρόλο στην προσπάθεια των επιχειρηματιών να αναθερμάνουν την οικονομική ζωή της πόλης και των χωριών της περιοχής.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: