Διήμερη περιοδεία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Σπύρου Σκιαδαρέση στην Αιτωλοακαρνανία

Επίσκεψη σε Αμφιλοχία, Σπάρτο, Βόνιτσα, Ναύπακτο, Ευηνοχώρι, Μεσολόγγι, Αιτωλικό και Νεοχώρι

Στην Αιτωλοακαρνανία περιόδευσε την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, επικεφαλής της παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα- Ενωμένοι Μπορούμε», Σπύρος Σκιαδαρέσης. Συνοδευόμενος από υποψήφιους του Συνδυασμού του, την Παρασκευή επισκέφθηκε την Αμφιλοχία, το Κέντρο Υγείας και την αγορά της πόλης. Συζήτησε και άκουσε τα προβλήματα των κατοίκων της περιοχής, όσο και των επαγγελματιών.

Επόμενος σταθμός ήταν το Σπάρτο, η Βόνιτσα και η Ναύπακτος, ενώ την επόμενη μέρα περιόδευσε σε Ευηνοχώρι, Μεσολόγγι, Αιτωλικό και Νεοχώρι.

«Δυστυχώς η απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή έχει εγκαταλείψει τις πόλεις και τα χωριά της Αιτωλοακαρνανίας, βυθίζοντας τον τόπο στη μιζέρια. Είναι εμφανής η έλλειψη έργων υποδομής από άκρου σε άκρο της Αιτωλοακαρνανίας, ενώ παρά το πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας δεν έχει προχωρήσει ακόμη η σύνδεση της πόλης του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό, η σύνδεση Ναυπάκτου- Θέρμου, ούτε καν η σύνδεση του λιμένα Αστακού με την Ιόνια Οδό. Αυτό όμως, που είναι εμφανέστατο είναι οι ενδοπεριφερειακές ανισότητες και ο διαχωρισμός των πολιτών σε δύο κατηγορίες. Οι κάτοικοι της Αιτωλοακαρνανίας είναι αποφασισμένοι στις 8 Οκτωβρίου να κάνουμε μαζί την αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Ευχαριστούμε όλους τους πολίτες για την θερμή υποδοχή που μας επιφυλάσσουν και δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε πάντα εδώ, και την επόμενη μέρα των εκλογών», δήλωσε ο κ. Σκιαδαρέσης.

Ο κ. Σκιαδαρέσης θα επιστρέψει στην Αιτωλοακαρνανία την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού στο Αγρίνιο.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος