Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από τον Ερυθρό Σταυρό (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Ολοκληρώνεται η παράδοση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από τον Ερυθρό Σταυρό Αγρινίου.

Στην προσπάθεια που γίνεται τις τελευταίες ημέρες για αλληλεγγύη σε όσους αυτές τις ημέρες το έχουν περισσότερο ανάγκη, αρωγοί ήταν: ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Ελλάδος, μέσω του προέδρου του Αντώνη Αυγερινού, όπου προσέφερε μεγάλο αριθμό τροφίμων και ειδών υγιεινής, η Εταιρεία Agrino, μέσω του προέδρου της Κώστα Πιστιόλα, το Τμήμα Εργαζομένων Καθαριότητας Δήμου Αγρινίου, η ιατρός Χρύσα Κατσαρή, ο πρόεδρος των Κρεοπωλών Αγρινίου Βασίλης Παπαθανάσης, ο δερματολόγος Χρήστος Πουρνάρας, η Εταιρεία ΓΑΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, μέσω του προέδρου της Άρη Κεφαλογιάννη, ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου, η επιχειρηματίας Μαρία Νεοφωτίστου – Στεργίου και οι χοιροτροφικές επιχειρήσεις Σταύρου Λαϊνά.

Διανομή Ερυθρός Σταυρός “Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου για την παραχώρηση δημοτικού χώρου, για την προσωρινή αποθήκευση των προμηθειών του Ερυθρού Σταυρού Αγρινίου” σημειώνει σε σχετική ανακοίνωσή του ο Ερυθρός Σταυρός, ενώ η διανομή προς τις οικογένειες έχει ήδη ξεκινήσει.

Διανομή Ερυθρός Σταυρός

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: