Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στον Δήμο Μεσολογγίου από τις 9 έως και 13 Δεκεμβρίου

Η διαδικασία για τη διανομή

Από την Πέμπτη 9 έως και την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου θα γίνει, στον Δήμο Μεσολογγίου, διανομή σε τρόφιμα και είδη βασικής Υλικής Συνδρομής στους δικαιούχους του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)». Οι δικαιούχοι, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου και των Κοινωνικών Δομών (Κέντρο Κοινότητας και Κοινωνικό Παντοπωλείο), έχουν ενημερωθεί με sms στα κινητά που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους.

Για την διαδικασία των διανομών:

  • Οι δικαιούχοι οφείλουν να προσέρχονται στον χώρο διανομής, την ημερομηνία και την ώρα που θ’ αναγράφεται στο γραπτό μήνυμα (sms) που τους έχει αποσταλεί.
  • Ο κάθε δικαιούχος θα πρέπει να έχει μαζί του επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει το Α.Μ.Κ.Α. ή το ΑΦΜ και την αστυνομική του ταυτότητα.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει στο σημείο διανομής, τα προϊόντα θα παραληφθούν από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση του δικαιούχου, θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής. Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους τσάντες αντοχής για την ασφαλή μεταφορά των προϊόντων.

Η διανομή θα γίνει:

  • Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου (9:00-14:00) στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο
  • Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου (9:00-14:00) στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο
  • Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου (9:00-14:00) στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση της covid-19, παρακαλούνται οι δικαιούχοι του προγράμματος να προσέρχονται στο χώρο διανομής υποχρεωτικά με μάσκα και να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας. Θα τηρηθούν δε όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας covid-19, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διατάξεις.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Ετικέτες