Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Διανομή προϊόντων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ στον Δήμο Αμφιλοχίας

Κοινοποίηση

Την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου

Διανομή σε είδη Βασικής Υλικής Συνδρομής στους δικαιούχους του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)» θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Αμφιλοχίας, την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021. Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Πλατείας Πραμάντων (πρώην αποθήκες ΕΑΣ), από τις 9.00 έως τις 14:00. Στους δικαιούχους θα σταλεί γραπτό μήνυμα (SMS) στα κινητά τηλέφωνα, που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους.

Για την διαδικασία των διανομών, η Διεύθυνση Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων του Δήμου διευκρινίζει:

  • Οι δικαιούχοι οφείλουν να προσέρχονται στον χώρο διανομής, την ημερομηνία και την ώρα που θα αναγράφεται στο γραπτό μήνυμα (SMS) που τους έχει αποσταλεί.
  • Ο κάθε δικαιούχος θα πρέπει να έχει μαζί του επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει το Α.Μ.Κ.Α. ή το ΑΦΜ του όπως ορίζει το πρόγραμμα καθώς και την αστυνομική του ταυτότητα.
  • Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει στο σημείο διανομής, τα προϊόντα θα παραληφθούν από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση του δικαιούχου θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος καλούνται να μεριμνήσουν για την παραλαβή και μεταφορά των προϊόντων από τον χώρο διανομής, ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της διαδικασίας των διανομών.

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση της COVID-19, παρακαλούνται επίσης οι δικαιούχοι να προσέρχονται υποχρεωτικά με μάσκα και να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας. Η Διεύθυνση τηρεί όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας COVID-19, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διατάξεις.

Σημειώνεται, ότι σε ό,τι αφορά τους δικαιούχους κατοίκους της Δ.Ε. Ινάχου θα ενημερωθούν για άλλη ημερομηνία διανομής στο χώρο του Δημαρχείου στο Νέο Χαλκιόπουλο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 2642022060, 2642022066.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Περιεχόμενα άρθρου

Διαβάστε επίσης: