Διακρίσεις του ΝΟ Μεσολογγίου σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα canoe kayak

Η καλύτερη εμφάνιση του ΝΟΜ

Την καλύτερή του εμφάνιση, από την ίδρυση του τμήματος canoe kayak το 2006, πραγματοποίησε ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου (ΝΟΜ) στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά. Η ομάδα του ΝΟΜ συμμετείχε με 11 αθλητές σε αγώνες που έγιναν υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες και αφορούσαν στα 2 Πανελλήνια πρωταθλήματα canoe kayak και SUP. Οι αθλητές του Συλλόγου κέρδισαν 4 χρυσά, 5 ασημένια και 7 χάλκινα μετάλλια.

Τα παιδιά που έλαβαν μέρος ήταν: Μαρία Κατσαγάνη, Πολυτίμη Κατσαγάνη, Εύη Σκαρμούτσου, Αποστολία Ντέκα, Ανδρέας Σπυρόπουλος, Νικόλας Διαμαντόπουλος, Ξενοφώντας Χελιδονιώτης, Χρήστος Τσακαλίδης, Ειρήνη Ντέκα, Δάφνη Γρηγοράκη και Τάσος Μοναστηριώτης.

«Αξίζουν συγχαρητήρια στους αθλητές για την σκληρή προπόνηση που έκαναν όλο το χρόνο, όπως και στον προπονητή τους Δημήτρη Διαμαντόπουλο», λέει ο ΝΟΜ σε ανακοίνωσή του και υπενθυμίζει ότι λειτουργεί όλο το χρόνο τμήμα canoe kayak sprint στη λιμνοθάλασσα και τμήμα ιστιοπλοΐας optimist για παιδιά από 8 έως 14 ετών στο λιμάνι και στη Τουρλίδα.

Επόμενο ναυταθλητικό ραντεβού είναι στις 22 Αυγούστου, στον 7ο κωπηλατικό διάπλου της Λιμνοθάλασσας. Πληροφορίες-Εγγραφές στο www.nommes.gr.

Ο Κολυμβητικός Διάπλους στις 9 Σεπτεμβρίου θα αναβληθεί λόγω της πανδημίας.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος