Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Διακρίσεις για τον Σκοπευτικό Όμιλο με την επανέναρξη των αγώνων

Κοινοποίηση

Επιστροφή στη δράση για τους αθλητές του Ομίλου

Πανέτοιμος εμφανίστηκε ο Σκοπευτικός Όμιλος Αιτωλοακαρνανίας στους αγώνες που έγιναν σε Γιάννινα και Πάτρα το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Ιουνίου, παρά το μεγάλο διάστημα απουσίας από τα σκοπευτήρια και τις προπονήσεις, λόγω πανδημίας.

Ο αθλητής του Ομίλου στο αγώνισμα τυφεκίου 200μ. Πολύβιος Λαμπράκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία κλειστών σκοπευτικών (διόπτρα), το Σάββατο, φέροντας καταπληκτική συγκέντρωση των 5 βολών σε κύκλο 4,3 εκατοστών. Ο Παναγιώτης Λαμπρακόπουλος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των ανοιχτών σκοπευτικών μ’ ένα όπλο κατασκευής του 1942!

Την Κυριακή, στο σκοπευτήριο Αρόης στην Πάτρα, διεξήχθη αγώνας πρακτικής σκοποβολής επιπέδου 2 (αγώνισμα με χρόνο, κίνηση και πολλαπλούς στόχους), όπου ο Νίκος Γεωργίου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Production.

«Είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε να διδάσκουμε σκοποβολή παρ’όλες τις αντίξοες συνθήκες. Τα συγχαρητήριά μας στους αθλητές μας και πάντα επιτυχίες. Καλό καλοκαίρι» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Όμιλος.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: