Τρίτη, 18 Μαρτίου, 2025

Διακοπή ρεύματος την Τρίτη στην περιοχή του Βιολογικού Καθαρισμού

Κοινοποίηση

Απαραίτητες τεχνικές εργασίες θα πραγματοποιήσει ο ΔΕΔΔΗΕ στα δίκτυα διανομής ηλεκτρικής ενέργειας στον Δήμο Αγρινίου, την Τρίτη 19 Νοεμβρίου. Στο πλαίσιο των εργασιών, θα γίνει διακοπή ρεύματος από τις 11:00 έως τις 14:00 στον Άγιο Γεώργιο Καλυβίων, μέχρι και τον Βιολογικό Καθαρισμό.

Πού αλλού υπάρχει διακοπή

Διακοπή ρεύματος υπάρχει και σε άλλα σημεία της Αιτωλοακαρνανίας από το πρωί της Δευτέρας:

  • Από τις 8:00 έως και τις 11:00, στον Κόμβο Συκιάς προς Ζευγαράκι, μέχρι τη διασταύρωση του περιφερειακού δρόμου.
  • Από τις 8:30 έως και τις 12:30 στα Πηγάδια, Περδικάκι, στα Βρουβιανά και στο Αυλάκι.
  • Από τις 13:00 έως τις 14:00 στα χωριά Καμαράκι, Σταθάς, Ποταμιά, Εμπεσός και Κάμινος (στην συγκεκριμένη προγραμματισμένη διακοπή θα συμπεριλαμβάνονται και τα χωριά που προαναφέρονται).

Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει πριν την προβλεπόμενη ώρα, γι’ αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση.

Για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Περιεχόμενα άρθρου [hide]

Διαβάστε επίσης: