Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Διαγωνισμός Φωτογραφίας/Βίντεο 2016 από το Τμήμα ΔΠΠΝΤ

Κοινοποίηση

Οι φοιτητές του τμήματος “Διαχείριση Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών”, στο πλαίσιο του μαθήματος «Πολιτισμική Επικοινωνία», για 3η χρονιά διοργανώνουν διαγωνισμό Φωτογραφίας-Βίντεο με τίτλο: «Χίλιες και μία όψεις του τόπου μας» (νομός Αιτωλοακαρνανίας).

Θεματικές ενότητες του διαγωνισμού:
1) Παραδόσεις – Άνθρωποι
2) Κτίρια – Μνημεία
3) Τοπία

Στόχος του φετινού διαγωνισμού είναι η ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος και της άυλης και υλικής πολιτιστικής κληρονομιάς της Αιτωλοακαρνανίας και των φορέων της (ατόμων, ομάδων και κοινοτήτων) μέσα από την σύγχρονη οπτική των κατοίκων, αλλά και των φοιτητών που σπουδάζουν στον τόπο αυτό.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να συμβάλλουν δημιουργικά στην προσπάθειά μας.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
-Θα γίνονται δεκτές φωτογραφίες έγχρωμες ή ασπρόμαυρες, σε ανάλυση τουλάχιστον 6 mpxl σε μορφή αρχείου jpeg, με διαστάσεις Α4(20×30), καθώς και βίντεο, με διάρκεια μέχρι και ένα λεπτό.
-Οι φωτογραφίες και τα βίντεο θα αποστέλλονται μέσω e-mail στη διεύθυνση [email protected], συνοδευόμενα από τα στοιχεία επικοινωνίας του φωτογράφου (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και ιδιότητα) καθώς και έναν τίτλο.
Καταληκτική ημερομηνία αποστολής των φωτογραφιών και των βίντεο θα είναι η Παρασκευή 8 Μαΐου 2016.
-Οι φωτογραφίες/βίντεο θα εκτεθούν/προβληθούν στο πλαίσιο εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί το Μάιο.
-Η καλύτερη φωτογραφία και βίντεο, που θα προκύψουν έπειτα από ψηφοφορία του κοινού, που θα πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, θα παραλάβουν βραβεία.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6979630138 (Ελευθερία)
Facebook: “Χίλιες και μία όψεις του τόπου μας

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: