Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Διαδικτυακή παρουσίαση για τεχνική εκπαίδευση κατασκευής νερόμυλου

Κοινοποίηση

Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, από το Ινστιτούτο Δημιουργικότητας Έρευνας και Ανάπτυξης Περιφέρειας Θέρμου

Διαδικτυακή παρουσίαση – Ημερίδα με θέμα «Τεχνική Εκπαίδευση Κατασκευής Νερόμυλου» θα πραγματοποιήσει το Ινστιτούτο Δημιουργικότητας Έρευνας και Ανάπτυξης Περιφέρειας Θέρμου (ΙΔΕΑΠΘ), την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 16:00. Η ημερίδα γίνεται με αφορμή το πρόγραμμα για την διατήρηση της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς «Τεχνική εκπαίδευση κατασκευής νερόμυλου – εκπαίδευση από τους τεχνίτες του παρελθόντος στους τεχνίτες του μέλλοντος», που επιχορηγείται από το Υπουργείο Πολιτισμού, σε συνεργασία με τον Δήμο Θέρμου.

Η ημερίδα αποτελεί μια πρώτη παρουσίαση-αφήγηση του εγχειρήματος «Τεχνική Εκπαίδευση Κατασκευής Νερόμυλου». Ο δάσκαλος Βασίλης Χολέβας και έξι μαθητευόμενοι τεχνίτες κατασκευής νερόμυλου θα μοιραστούν μαζί μας την εμπειρία όλων των σταδίων κατασκευής νερόμυλου.

Ο σύνδεσμος διαδικτυακής συμμετοχής: https://us05web.zoom.us/j/85668499108?pwd=iZcCDRhAnmXDi6k5lWId9qLjfjaxOw.1 – Meeting ID: 856 6849 9108. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να υπάρχει εγκατεστημένο το πρόγραμμα του Zoom.

Δείτε αναλυτικά στο σχετικό ποστ της Διεύθυνσης Νεότερης Πολιτιστικής Κληρονομιάς ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: