Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Δεν βαρεθήκατε τις ανακοινώσεις εκεί στον Βόλο;

Κοινοποίηση

olimpiakos-volou-opadoi

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις επίσημες ανακοινώσεις έχουν βγάλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό, προσπαθώντας να δυναμιτίσουν το κλίμα του αγώνα. Η καλύτερη απ’ όλες όμως είναι η τελευταία – μέχρι στιγμής τουλάχιστον – στην οποία η Βολιώτικη ΠΑΕ σημειώνει ότι… ο Παναιτωλικός είναι αυτός (!) που δυναμιτίζει το κλίμα.

Άλλωστε, όπως αναφέρει η πρώτη ανακοίνωση, “ο Παναιτωλικός είναι ομάδα με άνανδρες, ύπουλες και πολεμικές πρακτικές”. Άρα τι άλλο θα έκανε;

Το “όμορφο” είναι ότι η Ελληνική ποδοσφαιρική δικαιοσύνη προτιμά να κατηγορεί τον Παναιτωλικό για δυσφήμιση του αθλήματος, την ίδια ώρα που έχει αφήσει εδώ και μέρες “ελεύθερη” την ανελέητη ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου να ανακοινώνει αναλήθειες, ύβρεις και ειρωνίες κατά συγκεκριμένων προσώπων (Θωμαΐδης, Γερουλάνος, Κωστούλας, Χάβος, Φουκάκης κλπ) και Διοργανωτριών…!

Ακόμη ένα αξιοσημείωτο στις ανακοινώσεις είναι το εξής: “Λάθος δρόμο διαλέξατε κύριοι του Παναιτωλικού. Τέτοιες μέθοδοι συνηθίζονται από μικρές ομάδες και μικρούς παράγοντες”. Να υποθέσουμε λοιπόν ότι αφού ενστερνίζονται την παραπάνω διατύπωση εκεί στον Βόλο (για τους λάθος δρόμους), η ΠΑΕ αναγνωρίζει ότι ο Ολυμπιακός Βόλου ως ομάδα και διοίκηση είναι “μικρός”.

ΥΓ1: Η ΠΑΕ Παναιτωλικός καλώς πράττει και δεν απαντάει στις ανακοινώσεις. Είναι ο πιο σωστός δρόμος.
ΥΓ2: Ορισμένες φορές τα πολλά λόγια δεν βγαίνουν σε καλό. Στον Ολυμπιακό έχουν δεδομένο ότι “θα καταπιούν” τον Παναιτωλικό. Κάπως έτσι είχε έρθει και η Κροατία στην Ελλάδα στις 7 Οκτωβρίου του 2011 και ηττήθηκε με 2-0. Κύριοι του Βόλου τελειώστε ότι έχετε να πείτε, γιατί ο Παναιτωλικός μιλάει στο γήπεδο.
ΥΓ3: Ευτυχώς υπάρχει και ο Ολυμπιακός Βόλου που διδάσκει μαθήματα ηθικής/διαφήμισης του ελληνικού ποδοσφαίρου και πολιτισμού.
ΥΓ4: Άραγε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός Φώτης Κωστούλας θα προχωρήσει σε μηνύσεις για το “Κωτούλα” στις ανακοινώσεις του Ολυμπιακού;
ΥΓ5: Εκείνος ο Αχιλλέας Μπέος δεν ασχολείται καθόλου με τον Ολυμπιακό (Πειραιώς) και τον Σιδηρόπουλο (τον Παύλο).

kammenos-1

Κωνσταντίνος Φλωρόπουλος
Κωνσταντίνος Φλωρόπουλοςhttps://agriniovoice.gr
Γεννήθηκα στο Αγρίνιο στις 29 Νοεμβρίου 1989. Επέλεξα να σπουδάσω σε Κέντρο Ελευθέρων Σπουδών, στο ΚΑΡ του Sport-fm. Το 2011 ίδρυσα το agriniovoice.gr. Από το 2005 υπήρξα εργαζόμενος στην Εφημερίδα «Αναγγελία» μέχρι τον Ιούλιο του 2017. Έκτοτε έγινα ο Εκδότης της Εφημερίδας. Είμαι επίσης διαχειριστής στο croc.gr.
spot_img

Διαβάστε επίσης: