Τρίτη, 29 Απριλίου, 2025

Δεν θα επιτραπούν τα πανηγύρια τον Αύγουστο

Κοινοποίηση

Το προανήγγειλε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης

Την απαγόρευση των πανηγυριών και τον Αύγουστο προανήγγειλε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης. «Η κοινή λογική λέει ότι πάνε έως τέλος Αυγούστου για αναστολή. Δεν υπάρχει περίπτωση να επιτραπούν τα πανηγύρια καθότι είναι το μοναδικό σημείο που πατήσαμε φρένο, καθότι δεν λειτούργησαν με τους κανόνες που είχαμε ανακοινώσει. Επομένως κατά την εκτίμησή μου δεν θα επιτραπούν τα πανηγύρια τον Αύγουστο», είπε μιλώντας στο Mega.

Αναφερόμενος στην ελληνική οικονομία, είπε ότι επανεκκίνησε καλά, παρά τα δεδομένα προβλήματα λόγω κορωνοϊού.

«Ξεκίνησε καλά η οικονομία. Είμαστε σε χρονιά ύφεσης, αλλά θέλουμε όσο το δυνατόν μικρότερη ύφεση, για να βρεθούμε σε καλύτερο σημείο το 2021 και να επιταχύνουμε» τόνισε. Παράλληλα υποστήριξε πως δεύτερο lockdown δεν θα υπάρξει με την έννοια που έλαβε χώρα το πρώτο. «Είμαστε πιο έξυπνοι, με εργαλεία πιο ικανά να αντιμετωπίσουν τη διασπορά του Covid-19. Ίσως έχουμε τοπικές παρεμβάσεις στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του κορωνοϊού» είπε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης.

Πηγή: CNN.gr

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: