Αυξάνονται οι μέρες εκπαίδευσης στο παράρτημα της Φιλαρμονικής στη Βόνιτσα

Συνάντηση μαθητών το Σάββατο 5 Μαρτίου

Με δύο παραρτήματα λειτουργεί η Δημοτική Φιλαρμονική του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας: Το παράρτημα Δ.Ε. Ανακτορίου (με έδρα την Βόνιτσα) και Δ.Ε. Παλαίρου και το παράρτημα Δ.Ε. Μεδεώνος (με έδρα την Κατούνα). Οι νέες εγγραφές μαθητών ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, αφού ξεπέρασαν τις 140, κάτι που αναγκάζει την Δημοτική Αρχή ν’ αυξήσει τις ημέρες και ώρες των μαθημάτων. Πλέον, στην Βόνιτσα τα μαθήματα θα γίνονται στην αίθουσα της Φιλαρμονικής, στο κτήριο πάνω από τα ΚΤΕΛ, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, από 17:00 έως 20:00.

Η Φιλαρμονική καλεί όλα τα παιδιά, που έχουν εγγραφεί για το παράρτημα Δ.Ε. Ανακτορίου, να παρουσιαστούν το Σάββατο 5 Μαρτίου στις 17:30 στην αίθουσα της Φιλαρμονικής, για να γίνει απ’ το Μαέστρο ο καταμερισμός των εκπαιδευομένων σε ομάδες.

Στην Πάλαιρο τα μαθήματα θα ξεκινήσουν μετά τις 21 Μαρτίου, σε ημέρες και ώρες που θ’ ανακοινωθούν σύντομα (η μία μέρα θα είναι σίγουρα το Σάββατο).

Για παιδιά κι ενήλικες από περιοχές εκτός Βόνιτσας και Παλαίρου, οι εγγραφές γίνονται τις ώρες μαθημάτων της Φιλαρμονικής στην Βόνιτσα και στο τηλέφωνο 2643022232 (από 10.00 έως 13.30).

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος