Αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα στην Τριχωνίδα για τους αγώνες Wakeboard

Από τις 10 έως τις 13 Οκτωβρίου – 8 μετάλλια για τον Τρίτωνα

Πενήντα δύο (52) αθλητές και 8 Σύλλογοι απ’ όλη την Ελλάδα βρέθηκαν στην Τριχωνίδα από τις 10 έως τις 13 Οκτωβρίου, για να συμμετάσχουν στο 10ο Trichonian Wakeboard 2019 και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Wakeboard 2019.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και ο Αθλητικός Σύλλογος Αγρινίου “Τρίτων”, υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Θ.ΣΚΙ και με την υποστήριξη του Δήμου Θέρμου, διοργάνωσαν για δέκατη συνεχή χρονιά το κύπελλο Τριχωνίδας και για πρώτη φορά στην Ελλάδα ταυτόχρονα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υδροσανίδας.

Η διοργάνωση κατάφερε να ξεπεράσει κάθε προηγούμενή της στην Ελλάδα και ν’ αποσπάσει θαυμασμό από αθλητές, συνοδούς αλλά και γονείς αθλητών.

Ο Τρίτων απέσπασε 8 μετάλλια, καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση Πανελληνίως, πολύ κοντά στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης.

Το χαρακτηριστικότερο ίσως στοιχείο για την διοργάνωση ήταν οι υψηλές προδιαγραφές αγώνων, τόσο σε τεχνικό επίπεδο με την συμμετοχή ενός από τα καλύτερα σκάφη αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα όσο και σε επίπεδο στελέχωσης, με την παρουσία ως επικεφαλής στην ομάδα κρίτευσης του ιδιαίτερα έμπειρου Λετονού Oskar Kruze.

Εκείνο όμως που σίγουρα έδωσε άλλη διάσταση στην διοργάνωση ήταν η συμμετοχή για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αθλητή με ιδιαίτερες δεξιότητες, ο οποίος και καταχειροκροτήθηκε, τιμώντας παράλληλα τη διοργάνωση με την αγωνιστική του παρουσία.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος