ΑΣΕΠ: Σε ΦΕΚ η νέα προκήρυξη 4Ε/2020 – Πότε οι αιτήσεις

Εκδόθηκε η 4Ε/2020 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ

Στο ΦΕΚ δημοσιεύτηκε η 4Ε/2020 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση 14 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην «Επιτροπή Ανταγωνισμού» (Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, 7 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην «Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς» Ν.Π.Δ.Δ. (Υπουργείο Οικονομικών) με διετή σύμβαση και 2 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στον «Συνήγορο του Καταναλωτή» με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Το ΦΕΚ της προκήρυξης διατίθεται δωρεάν απ’ το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα) και απ’ το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πολιτών του Α.Σ.Ε.Π. (Πουλίου 6, Αθήνα).

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, με επισυναπτόμενα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα Ε΄).

Αιτήσεις και δικαιολογητικά συμμετοχής κατατίθενται από την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου έως την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00.

Το σχετικό ΦΕΚ ΕΔΩ.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος