Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

ΑΣΕΠ: Προσεχώς τέσσερις προκηρύξεις με συνολικά 8.000 μόνιμες προσλήψεις

Κοινοποίηση

Έτοιμο το ΑΣΕΠ για την ανακοίνωση των μεγάλων προκηρύξεων

Τέσσερις μεγάλες προκηρύξεις είναι προ των πυλών το επόμενο διάστημα, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΑΣΕΠ Θάνο Παπαϊωάννου. Το ΑΣΕΠ είναι έτοιμο για την ανακοίνωση των προκηρύξεων, που φέρνουν 8.000 μόνιμες προσλήψεις.

  • 1.467 θέσεις σε Δήμους, προκήρυξη η οποία θα σταλεί στο Εθνικό τυπογραφείο έως το τέλος του χρόνου.
  • Περίπου 800 θέσεις στην ΑΑΔΕ (ελεγκτών, στατιστικών κλπ), η οποία θα σταλθεί μετά την προκήρυξη ΟΤΑ στο Εθνικό Τυπογραφείο, δηλαδή τέλος του χρόνου, αρχές του επόμενου. Πρόκειται για γραπτό διαγωνισμό, ο οποίος θα διεξαχθεί με το υφιστάμενο σύστημα μέχρι το καλοκαίρι του 2022.
  • Γραπτός διαγωνισμός με το νέο σύστημα το Φθινόπωρο του 2022. Πρόκειται για προκήρυξη που περιέχει έως 1700 θέσεις και θ’ αφορά πολλές ειδικότητες, όπως Διοικητικού, Οικονομικού κι εν μέρει και μηχανικούς.
  • 4.000 θέσεις νοσηλευτών που εργάστηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας σε ΜΕΘ και αλλού. Πρόκειται, όπως είπε ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ, για προκήρυξη που θα δημοσιοποιηθεί «όταν το υπουργείο Υγείας θα καταγράψει τα κενά και τις θέσεις».

Ο κ. Παπαϊωάννου τόνισε, ότι οι τρεις πρώτες προκηρύξεις θα έχουν αριθμό προσλήψεων ίσο, περίπου, με τις 4.000 της τέταρτης που αφορά πρόσληψη νοσηλευτών στα νοσοκομεία.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: