Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

Αποκριάτικο Σαββατοκύριακο με τη ΓΕΑ

Κοινοποίηση

Στις 9 και 10 Μαρτίου με επίκεντρο το Παπαστράτειο Μέγαρο

Ένα μοναδικό Αποκριάτικο Σαββατοκύριακο για μικρούς και μεγάλους διοργανώνει η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου (ΓΕΑ) με επίκεντρο το σπίτι της, το Παπαστράτειο Μέγαρο. Το Σάββατο 9 Μαρτίου, στις 11 το πρωί, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παπαστρατείου Μεγάρου, θα πραγματοποιηθεί το Αποκριάτικο Παιδικό Πάρτυ για τα μέλη των τμημάτων του Συλλόγου και όχι μόνο. Χορός, πολλές εκπλήξεις και happenings, με την παρουσία των «Μικρών Αθλητών», θ’ απογειώσουν τη διάθεση και το κέφι όλων.

Την Κυριακή 10 Μαρτίου, από τις 11:00 το πρωί, έμπροσθεν του Παπαστρατείου Μεγάρου, ξεκινάει ένα ξεχωριστό Παραδοσιακό Αποκριάτικο Γλέντι την επιμέλεια του οποίου έχει αναλάβει ο Λαογραφικός Όμιλος της Γυμναστικής Εταιρείας. Το συγκρότημα των SibeΜoria, καθώς και οι μουσικοί Θωμάς Γκουρνέλος, Αδάμ Κουτσουπιάς και Ηλίας Στεφανίδης, θα μας ταξιδέψουν σε αποκριάτικα ήθη και έθιμα ανά την Ελλάδα, σ’ ένα μοναδικό γλέντι που κανείς δεν πρέπει να χάσει.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και στις δύο εκδηλώσεις.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: