Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Ανταπάντηση του «Ενωμένου Εμπορίου» στο «Ανυπότακτο Αγρίνιο»: «Τί ακριβώς εκπροσωπείτε με 2,69% και μία έδρα;»

Κοινοποίηση

«Διαμάχης» συνέχεια μεταξύ μελών του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου με την δημοτική παράταξη: «Τί ακριβώς εκπροσωπεί το “Ανυπότακτο Αγρίνιο” με το ποσοστό του 2,69% στις τελευταίες εκλογές;»

Συνεχίζεται η «διαμάχη» μεταξύ μελών του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου με την δημοτική παράταξη «Ανυπότακτο Αγρίνιο». Η όλη ιστορία ξεκίνησε με το «όχι» του «Ανυπότακτου Αγρινίου» να συναντηθεί με μερίδα μελών του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου, υποστηρίζοντας ότι ήταν ανοιχτό σε συνάντηση με τον ΕΣΑ, όπως και έγινε, «αλλά τα μέλη του συνδυασμού “Ενωμένο Εμπόριο” επέλεξαν να είναι απόντα».

Με επιστολή τους, τα μέλη του ΔΣ του Συνδυασμού «Ενωμένο Εμπόριο» ανταπαντούν στην κριτική που άσκησε το «Ανυπότακτο Αγρίνιο (βλ. ΕΔΩ). «Το “Ανυπότακτο Αγρίνιο” να ασχολείται με τα του οίκου του» σημειώνει δεικτικά το «Ενωμένο Εμπόριο» και αναρωτιέται «τί εκπροσωπεί το “Ανυπότακτο Αγρίνιο” με το ποσοστό του 2,69% και 1 έδρα στις 45 στις τελευταίες εκλογές;»

Αναλυτικά η επιστολή του «Ενωμένου Εμπορίου»:

Τα μέλη του Δ.Σ του Ε.Σ.Α του συνδυασμού Ενωμένο Εμπόριο με την σημερινή τους επιστολή απαντούν στην ανακοίνωση που έδωσε στα ΜΜΕ το Ανυπότακτο Αγρίνιο για τις συναντήσεις τους με τους υποψήφιους Δημάρχους. Κατ’ αρχήν θέλουμε να κάνουμε γνωστό με ξεκάθαρο τρόπο, ότι το πως θα ενεργούμε ως συνδυασμός και με ποιους θεσμικά θα συναντιόμαστε είναι αποκλειστικά υπόθεση δική μας, εμείς αποφασίζουμε και δεν αφορά κανέναν άλλον απολύτως.

Το Ανυπότακτο Αγρίνιο να ασχολείται με τα του οίκου του.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι ο επικεφαλής του συνδυασμού Ενωμένο Εμπόριο Σωκράτης Κωστίκογλου που ανέλαβε να επικοινωνήσει με όλους τους υποψήφιους Δημάρχους για τις συναντήσεις, επικοινώνησε την προηγούμενη Δευτέρα βράδυ στις 11/9/2023 με τον κ. Μερμίγκη επικεφαλής στον συνδυασμό Ανυπότακτο Αγρίνιο για να του μεταφέρει το αίτημα για συνάντηση και η απάντηση που έλαβε ήταν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, να μετατεθεί αυτή προς το τέλος της εβδομάδας και μείναμε στο να επικοινωνήσουμε πάλι.

Απ την επομένη, η τηλεφωνική επικοινωνία δεν ήταν δυνατή και ακολούθως το «Ανυπότακτο» με ανακοίνωση στα τοπικά ΜΜΕ μας υποδεικνύει ότι δεν επιτρέπεται η αυτόνομη!!! δράση μας, οι δε συναντήσεις μας ως παράταξη είναι για να φωτογραφιζόμαστε με τους υποψήφιους και ότι εκπροσωπούμε τους εαυτούς μας και όχι τον Εμπορικό Σύλλογο. Το «Ενωμένο Εμπόριο» απαντά και ρωτά:

  1. Θα διατυπώνουμε πάντα την θέση μας σαν συνδυασμός, εφόσον διαφέρει από την άποψη της πλειοψηφίας και θα κάνουμε χωριστές συναντήσεις, εφόσον αυτές υπηρετούν τις θέσεις μας και το πρόγραμμα μας και κυρίως είναι προς όφελος των συναδέλφων μας οι οποίοι και μας εξέλεξαν στο Δ.Σ.
  2. Εάν εμείς εκπροσωπούμε τους εαυτούς μας, λαμβάνοντας στις τελευταίες εκλογές του Ε.Σ.Α. του 2023 σχεδόν τις μισές ψήφους και καταλαμβάνοντας 4 απ’ τις 9 έδρες, το «Ανυπότακτο» με ποσοστό 2,69% και 1 έδρα στις 45 στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, τι εκπροσωπεί;
  3. Η κωλυσιεργία στη συνάντηση που επιδιώξαμε, οι δικαιολογίες περί φόρτου εργασίας και τελικά η ματαίωση και η απαξιωτική ανακοίνωση, δείχνει κυρίως πως επιλέγουν να πολιτευτούν.

Αυτά για την ιστορία και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.

ΓΙΟΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΚΩΣΤΙΚΟΓΛΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
ΤΣΕΡΠΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: