Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

Ανταπάντηση με… φωτογραφίες από Τραπεζιώτη για το αντλιοστάσιο στη Στράτο

Κοινοποίηση

Με νέα ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Αγρίνιο, Ανατροπή Τώρα” Δημήτρης Τραπεζιώτης απαντά στην ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Αγρινίου. Ο κ. Τραπεζιώτης δημοσιεύει μία φωτογραφία πριν την πρώτη ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης “Αγρίνιο Ανατροπή Τώρα” και μία μετά την απάντηση της ΔΕΥΑ.

Αναλυτικά:

“Της νύχτας τα καμώματα – της ΔΕΥΑΑ ξηλώματα, τα βλέπει η μέρα και οργίζεται…

Νύχτα ξήλωσαν το υποβρύχιο σύστημα άντλησης νερού για να εξαφανίσουν τα πειστήρια… του εγκλήματος!

«Άρπα κόλα» εγκαταστάσεις άντλησης ακατάλληλου νερού για πόση, στο πουθενά, ανάμεσα σε σκουπίδια, εκτεθειμένες στον οποιονδήποτε θελήσει να πράξει δολιοφθορά και να θέσει σε κίνδυνο την υγεία των συμπολιτών του κι αυτό η ΔΕΥΑΑ το αποκαλεί εκσυγχρονισμό και αξιοποίηση της «υφιστάμενης Δημοτικής περιουσίας».

Σε ολόκληρο τον πολιτισμένο κόσμο τα αντλιοστάσια από τα οποία προέρχεται η παροχή πόσιμου νερού βρίσκονται σε αυστηρά φυλασσόμενους και πεντακάθαρους χώρους και όχι ανάμεσα σε κάθε λογής απορρίμματα, εύκολη λεία για όποιον θελήσει να τα «σαμποτάρει».
Τώρα ποιους ελέγχους, αναλύσεις και εργασίες πραγματοποιούν οι υπεύθυνοι της ΔΕΥΑΑ κάτω από τις υφιστάμενες, άθλιες με πολύ επιείκεια, συνθήκες προκειμένου να μπορέσουν να θέσουν σε λειτουργία την παροχή πόσιμου ύδατος αυτό μένει να μας το κάνουν σαφές με επιστημονικό τρόπο και να μας αποδείξουν τις νόμιμες διαδικασίες που ακολούθησαν για να μπορέσουν να μας πείσουν περί του στόχου τους που είναι το ποιοτικό και σε επάρκεια νερό.
Ντροπή λέμε εμείς να προσπαθείτε να πείσετε τον κόσμο ότι έχει μειωμένη αντίληψη!

Μετά από επιτόπια αυτοψία μελών της Παράταξής μας και προς απόδειξη των καταγγελομένων και της ενοχής των υπευθύνων επισυνάπτουμε δύο φωτογραφίες.

-Μία με τοποθετημένο το υποβρύχιο μηχάνημα άντλησης (λήψη φωτό 17-9-2017)

-Και μία στην οποία ξηλώθηκε και αφαιρέθηκε το μηχάνημα (λήψη φωτό 28-9-2017) δηλαδή την επομένη της αναφοράς – καταγγελίας μας!”

Πριν την καταγγελία (ημερομηνία φωτογραφίας: 17/9/2017)
Μετά την καταγγελία (ημερομηνία φωτογραφίας: 28/9/2017)
Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: