Αγρίνιο: Άνοιξε τις πύλες της η… λαϊκή αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων!

Με το σύνθημα “αγόρασέ το μόνος σου – πούλα το μόνος σου” ανοίγει τις πύλες της η “Αποθήκη” στις 11 και 12 Μαρτίου και δίνει την ευκαιρία να πουλήσει μόνος του ο καθένας το μεταχειρισμένο του αυτοκίνητο ή το σκάφος, τη μοτοσικλέτα του, το τροχόσπιτο ή το αγροτικό του μηχάνημα ή οποιοδήποτε άλλο όχημα ή έργαλείο έχει προς πώληση. Μπορεί ο καθένας να το εκθέσει στην “Αποθήκη” και – με τους δικούς του όρους – να κάνει ο ίδιος τη συναλλαγή με όποιον επισκέπτη – αγοραστή εκδηλώσει ενδιαφέρον!

Από την άλλη ο επισκέπτης του χώρου – μιλώντας απευθείας με τον ιδιοκτήτη, χωρίς τη μεσολάβηση κανενός – μπορεί να βρει αυτό που ψάχνει σε τιμή ευκαιρίας, με άλλα λόγια μπορεί ν’ αγοράσει μόνος του – με δική του διαπραγμάτευση – ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο ή ένα σκάφος, μια μοτοσικλέτα, ένα τροχόσπιτο, ένα αγροτικό μηχάνημα ή ένα εργαλείο!
Η οργάνωση της πρωτοποριακής αυτής “λαϊκής αγοράς” που φιλοδοξεί να γίνει μηνιαίος θεσμός, αντιγράφει ανάλογους πολυχώρους του εξωτερικού, όπου αυτού του είδους οι άμεσες συναλλαγές μεταξύ ιδιοκτήτη και αγοραστή, χωρίς μεσολάβηση εμπόρου, είναι από παλιά θεσμός.

Η “Αποθήκη” είναι ένας στεγασμένος πολυχώρος στο 3ο χιλιόμετρο Αγρινίου – Αντιρρίου, απέναντι από το Νέο Νοσοκομείο Αγρινίου. Στεγάζεται σε ένα πρώην εργοστάσιο επεξεργασίας ελιών, 2.500 τ.μ. και διαθέτει ελεύθερους χώρους στάθμευσης 5.000 τ.μ. Οργανώθηκαν ήδη εκεί τρεις πετυχημένες εκδηλώσεις:

Στις 12 και 13 Νοεμβρίου 2016 διοργανώθηκε Bazaar μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και moto, ενώ στις 11 Δεκεμβρίου 2016 διοργανώθηκε Car – Truch – Bike Show. Στις 11 και 12 Φεβρουαρίου 2017 διοργανώθηκε μεγάλο παζάρι μεταχειρισμένων αυτοκινήτων – σκαφών – μοτοσικλετών και αγροτικών μηχανημάτων. Το ίδιο παζάρι θα επαναληφθεί το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαρτίου 2017, με ώρα έναρξης 10.00΄.

Για όσους θέλουν να εκθέσουν κάτι που έχουν για πούλημα, το κόστος ενοικίασης χώρου στην “Αποθήκη” είναι για μεν το στεγασμένο parking δέκα (10) ευρώ, για δε το εξωτερικό parking πέντε (5) ευρώ. Να σημειωθεί ότι στον χώρο λειτουργεί και πίστα Go Kart για μικρούς και μεγάλους.

Δηλώσεις συμμετοχής (για την ενοικίαση χώρου) γίνονται μέχρι και την Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017.

Δείτε και την ιστοσελίδα: www.apothiki-polyxoros.gr.
Πρόσθετες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 693 740 10 11.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Ετικέτες