Αναβλήθηκε το ματς του Παναιτωλικού με τη Λαμία – Ορίστηκε για την Τετάρτη το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα

Αναβλήθηκε επίσης το Άρης-Ατρόμητος

Δεύτερη αναβολή αγώνα για τον Παναιτωλικό ανακοίνωσε η Super League, καθώς -λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού- δε θα γίνει το παιχνίδι με τη Λαμία, που είχε αρχικά προγραμματιστεί για την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου. Ωστόσο, εκτός απροόπτου, ο Τίτορμος θα επιστρέψει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Τούμπα, την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου και ώρα 17:15. Η Διοργανώτρια ανακοίνωσε επίσης ότι αναβλήθηκε το παιχνίδι Άρης – Ατρόμητος, επίσης λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Οι δύο ανακοινώσεις της Διοργανώτριας:

«Ανακοινώνεται ότι οι αγώνες, ΑΡΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ & ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος  Super  League  Interwetten,  αναβάλλονται,  για  προληπτικούς  λόγους,  λόγω της καραντίνας μετά  τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ και της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ αντίστοιχα.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή των αγώνων, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League».


«Ανακοινώνεται ότι οι κάτωθι αγώνες, οι οποίοι έχουν αναβληθεί κατ’ εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου, ορίζονται ως ακολούθως:

  • Ο αγώνας Π.Α.Ο.Κ. – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (16η αγωνιστική) θα διεξαχθεί την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 17:15.
  • Ο αγώνας ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (15η αγωνιστική) θα διεξαχθεί την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 15:00.»

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος