«Ανάμεσα σε δύο κόσμους» στο «Ελληνίς»

Μέχρι και την Τετάρτη στον θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο

Ο θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος «Ελληνίς», από την Δευτέρα 1 έως και την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022, προβάλλει την ταινία «Ανάμεσα σε δύο κόσμους», στις 21:30.

Η Μαριάν είναι μία πολύ γνωστή αρθρογράφος που μετακομίζει στη Βόρεια Γαλλία προκειμένου να κάνει μία έρευνα για το νέο της βιβλίο με θέμα την εργασιακή ανασφάλεια. Χωρίς να αποκαλύπτει την πραγματική της ταυτότητα, προσλαμβάνεται σαν καθαρίστρια μαζί με μια ομάδα γυναικών. Σε αυτόν τον καινούριο ρόλο βιώνει από πρώτο χέρι την οικονομική αστάθεια και την κοινωνική «αορατότητα» . Ταυτόχρονα όμως ανακαλύπτει την αλληλοβοήθεια, την αλληλεγγύη και τους ισχυρούς δεσμούς που δένουν αυτές τις εργαζόμενες γυναίκες που δουλεύουν στο παρασκήνιο.

Σκηνοθεσία: Εμανουέλ Καρέρ.
Ηθοποιοί: Ζιλιέτ Μπινός, Ελέν Λαμπέρτ, Λέα Καρν, Έμιλι Μαντλέν, Λουί Ντο ντε Λενκεσένγκ, Πατρίσια Πριέρ, Εβελίν Πορέ, Ντιντιέ Παπέν, Στιβ Παπαγιάννης.

Ο Κινηματογράφος λειτουργεί καθημερινά. Ώρες προβολής: 21:30.

Εισιτήρια: 6 ευρώ κανονικό, 4 ευρώ μαθητικό – φοιτητικό – ανέργων – πολυτέκνων – ΑμεΑ (με επίδειξη κάρτας). Κάθε Κυριακή και Τετάρτη με ένα εισιτήριο είσοδος για δύο άτομα.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Ετικέτες