Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Αναδιανομές προϊόντων ΤΕΒΑ σε ωφελούμενους των Δήμων Θέρμου και Ξηρομέρου

Κοινοποίηση

Στις 10 και 14 Φεβρουαρίου

Αναδιανομή ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής (Β.Υ.Σ), όπως βρεφικές πάνες, μωρομάντηλα, οδοντόκρεμες και λοιπά είδη ατομικής υγιεινής, θα πραγματοποιηθεί στους δικαιούχους-ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ στους Δήμους Θέρμου και Ξηρομέρου, που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με φορείς και την Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας. Το αναλυτικό πρόγραμμα διανομών προϊόντων ΤΕΒΑ:

  1. 10 Φεβρουαρίου, Δήμος Θέρμου: Αποθήκη στην οδό Τάκη Αραπογιάννη στο Θέρμο (9:00-14:00).
  2. 14 Φεβρουαρίου, Δήμος Ξηρομέρου: Κλειστό ΔΑΚ Αστακού (9:00-14:00).

Η Κοινωνική Σύμπραξη της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας έχει αναλάβει την ειδοποίηση των ωφελούμενων -με sms και τηλεφωνικά- προκειμένου να παραβρεθούν στο σημείο διανομής τις συγκεκριμένες ώρες. Οι ωφελούμενοι θα παραλαμβάνουν τα προϊόντα με την επίδειξη της ταυτότητάς τους και το ΑΜΚΑ τους.

Η Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει επίσης τους ωφελούμενους να επικοινωνούν με τις αρμόδιες υπηρεσίες των Εταίρων που με αίτησή τους έχουν επιλέξει, για την καθοδήγησή τους σε θέματα παραλαβής των προϊόντων και να τηρούν όλα τα προληπτικά μέτρα αποφυγής διασποράς COVID-19 (χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων κ.λπ.) κατά την διάρκεια των διανομών, προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη και υγειονομικά αποδεκτή λειτουργία των διαδικασιών των διανομών του Προγράμματος.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Περιεχόμενα άρθρου

Διαβάστε επίσης: