Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

AMBER ALERT: Βοηθήστε να βρεθεί ο 55χρονος Γεράσιμος (φωτο)

Κοινοποίηση

Χωρίς αποτέλεσμα είναι οι μέχρι στιγμής έρευνες για τον εντοπισμό του 55χρονου Γεράσιμου Καλλιακμάνη, ο οποίος έχει εξαφανιστεί από το Σάββατο (7/11) και δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Ο μεσήλικας από την Παντάνασσα, που μεταφέρθηκε το Σάββατο στο Νοσοκομείο του Αγρινίου μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, έφυγε χωρίς την άδεια των γιατρών και έκτοτε δεν έχει επικοινωνήσει με τους οικείους του.

Ο 55χρονος, που φέρεται να μην αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, έχει εξαφανιστεί από το Σάββατο και οι προσπάθειες της αστυνομίας δεν έχουν καρποφορήσει. Οι οικείοι του ζητούν κάθε δυνατή βοήθεια για την εύρεσή του, ενώ έχουν αναρτήσει και φωτογραφίες του σε αρκετά σημεία του Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής.

Κοινοποιήστε την φωτογραφία του ή το θέμα αυτό, ώστε να κάνουμε όλοι το ελάχιστο δυνατό και να βρεθεί ο 55χρονος Γεράσιμος.

ΟΠΟΙΟΣ γνωρίζει κάτι, ας επικοινωνήσει είτε με την Αστυνομία, είτε με τους οικείους του Γεράσιμου, στα εξής τηλέφωνα: 6975 735122 και 6977 030196.

  • Σημειώνεται ότι το agriniovoice.gr δημοσιεύει την φωτογραφία του 55χρονου μετά από σχετική αποδοχή των οικείων του…
Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: