Τρίτη, 22 Απριλίου, 2025

Αιτωλοακαρνανία: Τραυματίστηκαν δύο κυνηγοί από πυροβολισμό φίλων τους

Στο Νοσοκομείο οι τραυματίες, στον Εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι

Κοινοποίηση

Δύο τραυματισμούς κυνηγών είχαμε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αιτωλοακαρνανία. Οι δύο άνδρες πυροβολήθηκαν κατά λάθος από φίλους τους, με τους οποίους είχαν πάει μαζί για κυνήγι. Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε σε περιοχή του Αγίου Βλασίου και το δεύτερο στη Μακρυνεία.

Στην πρώτη περίπτωση, ένας άνδρας τραυματίστηκε από σκάγια στο δεξί χέρι και στο δεξί πόδι και το πρωί της Κυριακής (27/10) μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου νοσηλεύεται. Ο άνδρας είχε πάει για κυνήγι μ’ έναν φίλο του σε περιοχή του Αγίου Βλασίου και κατά τη διάρκεια κυνηγιού αγριόχοιρων, ο ένας άνδρας πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, τραυματίζοντας σοβαρά τον φίλο του.

Ο κατηγορούμενος άνδρας συνελήφθη τα ξημερώματα της Δευτέρας (28/10), από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αγρινίου, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Τραυματίας κυνηγός και στη Μακρυνεία

Σοβαρό τραυματισμό κυνηγού είχαμε και στη Μακρυνεία, όπου συνελήφθη ένας άνδρας το πρωί της Κυριακής (27/10), από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Γαβαλούς. Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Το πρωί της Κυριακής, οι δύο φίλοι πήγαν για κυνήγι αγριόχοιρων σε περιοχή του Αρακύνθου, όταν από πυροβολισμό του ενός τραυματίστηκε ο άλλος στο πόδι του από σκάγια. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου νοσηλεύεται.

Η δικογραφία σε βάρος των δύο ανδρών θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ κατασχέθηκαν τα κυνηγετικά τους όπλα.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: