Αιτωλοακαρνανία: Σύσκεψη για τη λειτουργία της αγοράς εν όψει Πάσχα

Η Αντιπεριφερειάρχης Μαρία Σαλμά εξέφρασε την πεποίθηση πως «η αγορά της Αιτωλοακαρνανίας θα λειτουργήσει άψογα»

Σύσκεψη για την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς εν όψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Απριλίου στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας. Τη σύσκεψη συγκάλεσε η Αντιπεριφερειάρχης Μαρία Σαλμά, η οποία χαιρέτισε τη συνάντηση, ενημέρωσε τους εκπροσώπους φορέων για τις ενέργειες των υπηρεσιών της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, εκφράζοντας την πεποίθηση πως «η αγορά της Περιφερειακής Ενότητας θα λειτουργήσει άψογα, με σεβασμό στον καταναλωτή, αλλά και στις απαιτήσεις των καιρών, δηλαδή με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού».

Με την ευκαιρία επανεκκίνησης της αγοράς και το σταδιακό άνοιγμα όλων των κλάδων το αμέσως προσεχές διάστημα, ενημερώθηκε για τα προβλήματα των επαγγελματιών, σημειώνοντας πως τόσο η ίδια προσωπικά, όσο και στο σύνολο των στελεχών της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας θα σταθούν δίπλα τους με κάθε πρόσφορο τρόπο.

«Η πορεία προς την απελευθέρωση του συνόλου των δραστηριοτήτων, συνεπάγεται και τη διπλή ευθύνη, τόσο των επαγγελματιών όσο και των καταναλωτών, αφενός να συμβάλλουν ώστε η αγορά να παραμείνει ανοικτή, αλλά και η δημόσια υγεία να προστατευθεί ώστε να μην ρισκάρουμε ένα ακόμα πιο οδυνηρό νέο πισωγύρισμα. Είμαστε βέβαιοι ότι στον τόπο μας υπάρχει υψηλή επαγγελματική και κοινωνική συνείδηση. Έχοντας μπει πλέον στον δρόμο των όλο και περισσοτέρων εμβολιασμών, επιθυμία όλων είναι να βλέπουμε το φως της ελευθερίας να γίνεται όλο και πιο δυνατό. Προς αυτή την κατεύθυνση, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε όλοι μαζί…» δήλωσε η κ. Σαλμά με την ευκαιρία της σύσκεψης.

Ποιοι συμμετείχαν

Στη συνάντηση έδωσαν το «παρών» η Διευθύντρια Ανάπτυξης Π.Ε. Αιτ/νιας Ειρήνη Καραθανάση, ο Δ/ντής Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Σάββας Βλάχος, η αναπληρώτρια Δ/ντρια της Δ/νσης Υγείας Αθηνά Σταμούλη, ο προϊστάμενος του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου Νκόλαος Πανταζόπουλος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου Σωκράτης Κωστίκογλου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρεοπωλών Βασίλειος Παπαθανάσης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης & Αναψυχής Κωνσταντίνος Ναστούλης.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Ετικέτες