Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Αιτωλοακαρνανία: Που χρειάζονται αλυσίδες και που έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Κοινοποίηση

Επίσημη ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ. για τα προβλήματα μετακίνησης στον Νομό

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στα ορεινά του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με δυσχέρεια σε αρκετές περιοχές, ενώ υπάρχουν και διακοπές κυκλοφορίας σε κάποιες περιοχές λόγω έντονης χιονόπτωσης.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ., έως τις 17:00 το πρωί της Παρασκευής (22/12), τα προβλήματα στην Αιτωλοακαρνανία είναι τα εξής:

 • Δυσχέρεια στην κυκλοφορία και με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω χιονόπτωσης στην επαρχιακή οδό Καλλιθέας-Προυσσού, από το 11ο χλμ. έως τη θέση Αραποκέφαλα (στα όρια του Νομού).
 • Δυσχέρεια στην κυκλοφορία και με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω χιονόπτωσης στο Ορεινό επαρχιακό δίκτυο Ναυπάκτου-Πλατάνου από Τ.Κ. Παλαιόπυργου και άνωθεν, έως την Τ.Κ. Πλατάνου, καθώς και στην περιοχή Ναυπάκτου-Άνω Χώρας από Τ.Κ. Ρερεσης Δήμου Ναυπακτίας.
 • Διακοπές κυκλοφορίας λόγω έντονης χιονόπτωσης ισχύει στις εξής περιοχές της ορεινής Ναυπακτίας:
  – ΧΑΝΙ ΛΙΟΛΙΟΥ ΕΩΣ ΨΗΛΟ ΣΤΑΥΡΟ
  – XANI ΛΙΟΛΙΟΥ προς ΠΕΡΔΙΚΟΒΡΥΣΗ – ΚΛΕΠΑ – ΛΙΒΑΔΑΚΙ.
  – ΓΑΥΡΟ – ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ – ΑΝΑΒΡΥΤΗ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ – ΑΣΠΡΙΑ – ΑΝΩ ΧΩΡΑ
  – ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΟΞΥΑ – ΛΕΥΚΑ – ΜΑΝΔΡΙΝΗ
  – ΑΝΕΜΑΚΙ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝΗ
  – ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΤΙΣΣΑ – ΚΡΥΟΝΕΡΙΑ – ΓΡΗΓΟΡΙ – ΕΛΑΤΟΒΡΥΣΗ
Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: