Αιτωλοακαρνανία: Ο Χρήστος Κωστακόπουλος πρώτος σε σταυρούς με τον Συνδυασμό του Σκιαδαρέση: «Δεσμεύομαι να αγωνιστώ»

«Η μοναδική μου υπόσχεση και ταυτόχρονα δέσμευση είναι να αγωνιστώ για την Αιτωλοακαρνανία και τους υπέροχους κατοίκους της για καλύτερη ποιότητα ζωής»

Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας εκλέγεται ο Χρήστος Κωστακόπουλος με τον Συνδυασμό του Σπύρου Σκιαδαρέση, όντας πρώτος σε σταυρούς μεταξύ των υποψηφίων του κ. Σκιαδαρέση. Ο κ. Κωστακόπουλος με δήλωσή του, αφού ευχαριστεί τον κόσμο για την στήριξή του και την εμπιστοσύνη του, «δεσμεύεται ν’ αγωνιστεί για την Αιτωλοακαρνανία και τους υπέροχους κατοίκους της για καλύτερη ποιότητα ζωής».

Αναλύτικά η δήλωση του κ. Κωστακόπουλου:

«Είναι φτωχά τα λόγια για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στην καθεμία και στον καθένα σας ξεχωριστά που με την εμπιστοσύνη και τη στήριξη μου δώσατε τη δυνατότητα να σας εκπροσωπήσω, και μάλιστα ως πρώτος Σύμβουλος του συνδυασμού «Νέα Δυτική Ελλάδα – Ενωμένοι Μπορούμε» στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας για τα επόμενα πέντε χρόνια.

»Θέλω να ευχαριστήσω τον Επικεφαλής της Παράταξης Σπύρο Σκιαδαρέση για την εμπιστοσύνη του καθώς και όλα τα μέλη του συνδυασμού για τον ανεπανάληπτο αγώνα που δώσαμε σε μια συγκυρία δύσκολη για την Παράταξή μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην οικογένειά μου, γιατί χωρίς τη στήριξή της δε θα μπορούσα να τα καταφέρω. Η μοναδική μου υπόσχεση και ταυτόχρονα δέσμευση είναι να αγωνιστώ για την Αιτωλοακαρνανία και τους υπέροχους κατοίκους της για καλύτερη ποιότητα ζωής. Σας ευχαριστώ για τη μεγάλη τιμή».

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος