Σάββατο, 15 Μαρτίου, 2025

Αιτωλοακαρνανία: 1.363 οι παραβάσεις άσκοπης μετακίνησης

Κοινοποίηση

4 παραβάσεις για μετακίνηση εκτός Νομού – 1 σύλληψη για άνοιγμα καταστήματος στο Νομό

Τις 1.363 έφτασαν οι παραβάσεις άσκοπης μετακίνησης στην Αιτωλοακαρνανία, από την έναρξη των μέτρων (23/3) μέχρι και το πρωί, στις 6, της Τετάρτης 22 Απριλίου. Την Τρίτη 21 Απριλίου βεβαιώθηκαν σε όλη τη Δυτική Ελλάδα 109 παραβάσεις κι επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα, από τα οποία τα 4 αφορούσαν πρόστιμα ύψους 300 ευρώ για απαγόρευση κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων εκτός Περιφερειακής Ενότητας.

Οι παραβάσεις από την έναρξη των μέτρων ανά Διεύθυνση Αστυνομίας:

• Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας: 1.527 παραβάσεις
• Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας: 900 παραβάσεις
• Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας: 561 παραβάσεις
• Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας: 463 Παραβάσεις

Παράλληλα για τη λειτουργία καταστημάτων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κ.λπ.) παρά την σχετική απαγόρευση, βεβαιώθηκε την Τετάρτη (22/4) μια παράβαση και συνελήφθη ένας καταστηματάρχης στην Αιτωλοακαρνανία και συγκεκριμένα στη Ναύπακτο (βλ. ΕΔΩ περισσότερα).

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: