Αγρίνιο: Ξεκινάει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Θαλασσίου Σκι

Αθλητές από 19 χώρες φιλοξενούνται στο Αγρίνιο για την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση

Με σλάλομ και φιγούρες γυναικών – ανδρών ξεκινάει το πρωί της Πέμπτης (22/7) το αγωνιστικό πρόγραμμα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Θαλασσίου Σκι, που φιλοξενείται στο Φράγμα Στράτου. Αθλητές και αθλήτριες από 19 χώρες διαγωνίζονται στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Στο Αγρίνιο φιλοξενούνται αποστολές από Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ιταλία, Λευκορωσία, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουκρανία, Ρωσία, Σλοβακία, Σουηδία, Τσεχία και Φινλανδία.

Αργότερα το απόγευμα, στις 19.30, στην πλατεία Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης με παρέλαση των εθνικών ομάδων κατά μήκος της οδού Παπαστράτου και κατεύθυνση το σημείο της τελετής.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου θα συνοδεύει μουσικά την παρέλαση των 98 αθλητριών και αθλητών.

Με τη συγκέντρωση των αποστολών στο χώρο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν σύντομοι χαιρετισμοί από την Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής – Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσίου Σκι Χριστιάννα Μάμαλη, τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Λάμπρο Δημητρογιάννη και τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου, ο οποίος θα κηρύξει την έναρξη των Αγώνων.

Θ’ ακολουθήσει ο όρκος των αθλητών, των κριτών και των στελεχών.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος