Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Αγρίνιο: Τελειώνουν οι εργασίες στην οδό Ελ. Βενιζέλου, 24ωρη διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Κύπρου την Δευτέρα (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Συνεχίζονται τα έργα σε οδούς στην πόλη του Αγρινίου

Ολοκληρώνονται τα επόμενα 24ωρα οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου. Οι εργασίες γίνονται στο πλαίσιο του έργου «Ασφαλτοστρώσεις – τσιμεντοστρώσεις οδών πόλης Αγρινίου – ΔΕ Θεστιέων – Παραβόλας – Παναιτωλικού», με προϋπολογισμό 1 εκ. ευρώ από ίδια έσοδα του Δήμου. Ολοκληρώνεται έτσι μία σημαντική παρέμβαση στον εν λόγω δρόμο, αλλά και σε πολλές οδούς του Δήμου, μειώνοντας την επικινδυνότητα για την κυκλοφορία πεζών και οχημάτων.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου επισκέφθηκε το έργο την Παρασκευή 19 Μαΐου και σχολίασε: «Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις μας μ’ ένα έργο που βελτιώνει ακόμα περισσότερο την ποιότητα των υποδομών του Δήμου. Παραδίδουμε ένα ακόμη ουσιαστικό έργο υποδομής στους συμπολίτες μας. Συνεχίζουμε με έργα σε όλο το εύρος του Δήμου».

Εργασίες και 24ωρη διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Κύπρου από την Δευτέρα

Εν τω μεταξύ, από την Δευτέρα 22 Μαΐου, από τις 7 το πρωί, θα πραγματοποιηθούν εργασίες στην οδό Κύπρου στο κέντρο του Αγρινίου. Για τον λόγο αυτό θα ισχύσει διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στην οδό Κύπρου για 24 ώρες. Οι εργασίες, που περιλαμβάνουν τσιμεντόστρωση στη συμβολή των οδών Σταΐκου και Κύπρου, θα γίνουν στo πλαίσιο του έργου: «Επέκταση και αναβάθμιση δικτύου πεζοδρόμων της πόλης».

Η διακοπή της κυκλοφορίας θα ισχύσει έως την Τρίτη 23 Μαΐου 2023 και ώρα 07:00.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: