Αγρίνιο: Τα παιδιά έψαξαν τον Αϊ-Βασίλη στο Christmasthon (ΦΩΤΟ)

Η Παπαστράτου έγινε… οδός αθλημάτων

Σε… οδό αθλημάτων μετατράπηκε η οδός Παπαστράτου, για την εκδήλωση «Ψάχνοντας τον Αϊ-Βασίλη στο Christmasthon», που διοργάνωσαν οι «Μικροί Αθλητές», το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αγρινίου. Τα δε παιδιά έγιναν… παιχνιδιάρικα ξωτικά. Πέντε αθλητικοί σταθμοί δημιουργήθηκαν κατά μήκος του δρόμου με ειδικό αθλητικό εξοπλισμό, όπου οι μικροί φίλοι διασχίζοντας την οδό σε οργανωμένες σειρές γνώρισαν αθλήματα, όπως στίβος, ξιφασκία, χόκεϊ, ποδόσφαιρο και τένις, προσφέροντας ένα ιδιαίτερο θέαμα για γονείς και περαστικούς.

Η αθλητική διαδρομή κατέληγε στην πλατεία Δημοκρατίας με τα παιδιά να λύνουν Χριστουγεννιάτικους, κινητικούς και αθλητικούς γρίφους, ώστε να κερδίσουν κομμάτια από ένα πάζλ που απεικόνιζε το ψηφιδωτό της πλατείας Δημοκρατίας με το έμβλημα του Δήμου Αγρινίου, σε πραγματικό μέγεθος. Μικροί και μεγάλοι με μεγάλο ενθουσιασμό και ζήλο, κατάφεραν να ολοκληρώσουν το τεράστιο πάζλ, ενώ στο τέλος, μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους συμμετέχοντες, καθώς εμφανίστηκε ο Αϊ-Βασίλης προσφέροντας δώρα σε όλους.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαρία Παπαγεωργίου ευχήθηκε στους μικρούς φίλους «Καλά Χριστούγεννα και το νέο έτος να φέρει Υγεία, Χαρές και Πρόοδο».

Οι «Μικροί Αθλητές» συνεχίζουν τις δράσεις τους στην πλατεία Δημάδη, με την αθλητική δράση «ζεβροχριστουγεννόσπιτο», την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου (17:00-19:00), την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου (11:00-13:00) και την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου (17:00-19:00).

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Ετικέτες